21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Sony Pictures ετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά του anime Robotech!

    Το anime Robotech αποτέλεσε μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, την οποία αγάπησαν εκατομμύρια θεατές τη δεκαετία του ’80. Το Robotech ήταν ουσιαστικά μία space opera με ενήλικο χαρακτήρα, όπου οι δυνάμεις της Γης προσπαθούσαν να αποκρούσουν τους εξωγήινους εισβολείς Zentradi, χρησιμοποιώντας τεράστια ρομπότ τα οποία μπορούσαν να μεταμορφωθούν σε αεροπλάνα.

    Robotech

    H Sony Pictures, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι εξασφάλισε τα δικαιώματα για να ξεκινήσει τα γυρίσματα μίας live-action κινηματογραφικής εκδοχής του Robotech. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Sony σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο franchise πάνω στον κόσμο που δημιούργησε η Harmony Gold. Όπως ανακοινώθηκε, ο Michael Gordon (300, G.I. Joe: Rise of the Cobra) έχει αναλάβει τη συγγραφή του script, ενώ ο ιθύνων νους της Columbia Pictures, Michael De Luca τόνισε ότι το Robotech είναι μοναδικό, καθώς συνδύαζε πάντοτε το φαντασμαγορικό θέαμα με τους αξιομνημόνευτους χαρακτήρες. Χωρίς αμφίβολια, το Robotech προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες σε ένα πλούσιο σύμπαν επιστημονικής φαντασίας, το οποίο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αγαπηθεί από όλους τους fans των sci-fi ταινιών. Αν και στο παρελθόν είχαν γίνει προσπάθειες για να μεταφερθεί ο κόσμος του γνωστού anime στον κινηματογράφο, τελικώς οι συγκεκριμένες ενέργειες δεν τελεσφόρησαν. Πάντως, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία των Transformers και των G.I. Joe franchises ήταν απλώς θέμα χρόνου μέχρι το αγαπημένο Robotech περάσει και στον κόσμο του κινηματογράφου…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles