16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony Pictures ετοιμάζει το reboot του Masters of the Universe

    To Masters of the Universe ήταν ένα “δεύτερο” sci-fi με πρωταγωνιστή τον Dolph Lundgren, ένα φιλμ που πήγε άπατο το 1987 αφού συνέπεσε χρονικά με την διάλυση της Cannon Films. 30 χρόνια μετά αυτά αποτελούν μακρινό παρελθόν και με το Χόλιγουντ να διψάει για remake, reboot και τα σχετικά, το φιλμ φαντάζει ως κελεπούρι. Ειδικά για την Sony Pictures που έχει δείξει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

    universe-master-s-

    Ο co-writer του Thor: The Dark World αλλά και του επερχόμενου Thor: Ragnarok, Christopher Yost, είναι ο νέος εκλεκτός του στούντιο για να γράψει το σενάριο, αφήνοντας εκτός τους Terry Rossio (Pirates Of The Caribbean) και Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) που είχαν συνδεθεί με το project.
    Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο όνομα για την θέση του σκηνοθέτη και φυσικά ας μην ποντάρουμε στην επιστροφή του Dolph Lundgren στον κεντρικό ρόλο του περίφημου He-Man (o διάσημος ηθοποιός έχει δηλώσει πως το φιλμ ήταν η λιγότερο ευχάριστη εμπειρία που είχε στα κινηματογραφικά σετ).
    Η ιστορία θα εκτυλίσσεται στον πλανήτη Eternia και γύρω από τον Prince Adam που έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται στον πολεμιστή He-Man κραδαίνοντας το σπαθί του και φωνάζοντας “I have the power!”. Στο σενάριο ξεχωριστή θέση θα έχει ο μεγάλος του αντίπαλος Skeletor. Όπως καταλαβαίνετε είναι προς το παρόν πολύ νωρίς να μιλάμε για προγραμματισμό και ημερομηνίες. Αυτά στην πορεία.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles