18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sony PlayStation E3 2015 Press Conference. To μέλλον του gaming είναι εδώ (+game trailers)!

    Στη διάρκεια της ετήσιας Συνέντευξης Τύπου, στο πλαίσιο του «E3 Media & Business Summit», η Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις, για το σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation 4, αποδεικνύοντας έμπρακτα την δέσμευσή της για την παροχή κορυφαίων εμπειριών στους gamers.

    Playstation e3 2015 Experience

    Η αυλαία της συνέντευξης τύπου άνοιξε με την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου The Last Guardian, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2016 και έκλεισε με το νέο αριστούργημα της γνωστής σειράς από την Naughty Dog, Uncharted 4: A Thief’s End. Το εντυπωσιακό live demo του Uncharted 4: A Thief’s End, για μία ακόμη φορά, απέδειξε ότι η Naughty Dog θέτει νέα δεδομένα στην Blockbuster δράση, που θα προσφέρει αποκλειστικά στους κατόχους PS4.

    https://youtu.be/z1WgxB7Nvu8

    Τα νέα, αποκλειστικά παιχνίδια είχαν ξεχωριστή θέση κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της SCE στην φετινή Ε3. Το Dreams, ο νέος τίτλος, από τα «ανήσυχα» μυαλά της Media Molecule παρουσιάστηκε επίσης, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι τα όρια της δημιουργικότητας και της φαντασίας είναι ανεξάντλητα, ενώ το παιχνίδι δράσης Horizon Zero Dawn της Guerilla Games μας μετέφερε σε έναν post-apocalyptic κόσμο, όπου ο πολιτισμός, όπως τον γνωρίζουμε, έχει αλλάξει ολοκληρωτικά!

    Μεταξύ των παιχνιδιών που ανακοινώθηκαν, αφήνοντας άφωνους τους πιστούς οπαδούς του PlayStation και όχι μόνο, ήταν το RIGS Mechanized Combat League, της Guerilla Games, ένας τίτλος που αναμένεται να κυκλοφορήσει με το λανσάρισμα του Project Morpheus προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία virtual reality στο PS4. Όπως, δήλωσε, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Computer Entertainment Αμερικής, Shawn Layden, «καθώς πορευόμαστε προς το λανσάρισμα της εικονικής πραγματικότητας στο PS4 την επόμενη χρονιά, παραμένουμε εντυπωσιασμένοι από την δημιουργικότητα των developers, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την τεχνολογία του Morpheus, για να σας μεταφέρουν σε νέους κόσμους που “τυλίγουν” τις αισθήσεις σας σε 360ο περιβάλλοντα που δεν θα πιστέψετε, εάν δεν τα δείτε».

    Μία ακόμη σημαντική αποκάλυψη ήρθε με την ανακοίνωση της στενής συνεργασίας μεταξύ SCE και Activision, πάνω στο Call of Duty: Black Ops III. Η πιο επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών παρουσιάστηκε στην σκηνή της Ε3, ανακοινώνοντας ότι οι κάτοχοι του PlayStation 4, θα απολαύσουν πρώτοι όλους τους χάρτες, καθώς και την multiplayer beta του παιχνιδιού. Από την παρουσίαση δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει το άκρως αναμενόμενο shooter της ΕΑ, Star Wars: Battlefront, που προσφέρει μια μονάδικη αίσθηση του αγαπημένου κόσμου του Star Wars.

    Το αποκλειστικό περιεχόμενο όμως για την κονσόλα της Sony είχε και πάλι την τιμητική του, καθώς κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της SCE στην Ε3, αποκαλύφθηκε το εκπληκτικό Destiny: The Taken King, από την Bungie, με αποκλειστικό περιεχόμενο για το PlayStation, όπως το νέο co-op Strike, νέος multiplayer χάρτης και νέος εξοπλισμός. Παράλληλα ένα αίτημα των fans του PlayStation έγινε πραγματικότητα με την ανακοίνωση του Final Fantasy VII Remake που θα κυκλοφορήσει από τη Square Enix, πρώτα για PlayStation 4, προκαλώντας ενθουσιώδεις αντιδράσεις.

    Τέλος, από την σκηνή της E3 ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση του Shenmue III, για το PlayStation 4, μέσω Kickstarter, καθώς και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης του PS4 media player app για την εύκολη πρόσβαση σε video, φωτογραφίες και μουσική με υποστήριξη DLNA sharing.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles