14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο τιμόνι Playstation Move της Sony στα 40 δολάρια

    Μετά από το ασύρματο τιμόνι της Microsoft, με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, η Sony δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει τη δική της πρόταση. Το λεγόμενο Playstation Move Racing Wheel είναι μεν παρόμοιο προϊόν, αλλά ταυτόχρονα αρκετά διαφορετικό. Πρώτον, είναι μεγαλύτερο από το τιμόνι της Microsoft, και δεν ενσωματώνει δικό του αισθητήρα κίνησης, αλλά αντίθετα απαιτεί τη σύνδεση του Move στο κέντρο του. Φυσικά έχει όλα τα πλήκτρα όπως τα start / select, τα πλήκτρα κατευθύνσεων και τα «γεωμετρικά» πλήκτρα.

    Επίσης έχει δύο επεκτεινόμενα πιασίματα, τα οποία (ξε)διπλώνονται. Με αυτό τον τρόπο, το τιμόνι γίνεται πιο εργονομικό όχι μόνο στα αγωνιστικά παιχνίδια με αυτοκίνητα αλλά και με μηχανές. Μάλιστα όταν παίζετε παιχνίδια με μηχανές, το δεξί πιάσιμο περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του, όπως το γκάζι στις πραγματικές μηχανές. Το καθένα από τα πιασίματα έχει και από ένα μηχανισμό ανάδρασης, εκτός από τον κεντρικό μηχανισμό του Move.

    Η Sony υποστηρίζει ότι το τιμόνι προσφέρει διπλάσια ακρίβεια κινήσεων ακόμα και από το κορυφαίο DualShock gamepad. Το νέο περιφερειακό για το Playstation είναι επιβεβαιωμένα συμβατό με τους τίτλους Little Big Planet Karting, Gran Turismo 5, Need for Speed Hot Pursuit, Burnout Paradise, και MotorStorm Apocalypse, ενώ η Sony ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει συμβατότητα και με άλλα γνωστά παιχνίδια. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012, στην τιμή των 40 δολαρίων.

    Πηγή : PlaystationBlog

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles