18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Sony RM-X7BT χειριστήριο αυτοκινήτου για Android και iOS smartphones από τη cellphones.gr

    Αποκτήστε τον έλεγχο του smartphone στο αυτοκίνητό σας με αυτό το έξυπνο χειριστήριο. Διαθέτει μία έξυπνα σχεδιασμένη επιφάνεια χειρισμού για να μπορείτε να αλλάζετε τραγούδια και να κάνετε κλήσεις εύκολα, χωρίς να παίρνετε τα μάτια σας από το δρόμο.

    Sony RM-X7BT

    Σας επιτρέπει να μεταδώσετε ασύρματα τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσω Bluetooth, καθώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε σύζευξη του smartphone σας με το στερεοφωνικό αυτοκινήτου μέσω του χειριστηρίου smartphone για εύκολο έλεγχο τραγουδιών, κλήσεων και άλλων λειτουργιών.

    Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε το συμβατό με Siri iPhone σας χωρίς να το βγάλετε από την τσέπη σας. Απλώς πατήστε το κουμπί έντασης ήχου για να ενεργοποιήσετε τις φωνητικές εντολές Siri για πραγματοποίηση κλήσεων, πλοήγηση, ρύθμιση υπενθυμίσεων και πολλά ακόμη. Το Siri Eyes Free μπορεί να εκφωνήσει μηνύματα κειμένου και σας επιτρέπει να απαντάτε με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας.

    Αυτό το τηλεχειριστήριο smartphone αυτοκινήτου με Bluetooth διαθέτει φωνητικό έλεγχο και έξυπνο πληκτρολόγιο, για χρήση του τηλεφώνου χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας. Χρειάζεται μόνο μια είσοδος AUX και τροφοδοσία ρεύματος μέσω τερματικού USB ή αναπτήρα. Χωρίς περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι ένα τερματικό USB για τροφοδοσία και μια είσοδο AUX. Δεν έχετε USB; Κανένα πρόβλημα. Απλώς συνδέστε έναν προσαρμογέα USB2 σε οποιονδήποτε αναπτήρα αυτοκινήτου ή έξοδο ισχύος 12 V.

     

    Huawei-Enjoy

    Δείτε περισσότερα εδώ

    https://www.youtube.com/watch?v=cS5io-DhkNY

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles