21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To μέγεθος μετράει και για την Sony: αναμένουμε smartphone στις 6,44 ίντσες

    Εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε την συζήτηση στο digitallife.gr, με την Χριστίνα, τον Γιώργο και τον Πέτρο για το αν η προσπάθεια των εταιρειών να παρουσιάσουν ολοένα και μεγαλύτερα τηλέφωνα φανερώνει την απόγνωσή τους να παρουσιάσουν κάτι καινούριο, ή απλά οι ανάγκες μας είναι τέτοιες που επιθυμούμε να αντικαταστήσουμε (;) τους υπολογιστές μας με το τηλέφωνό μας.

    Δεν έχουμε καταλήξει καθώς, από την μία αναγνωρίζουμε την ανάγκη της κάθε εταιρείας να παρουσιάσει αυτό που θα «ξεσκίσει» σε πωλήσεις, από την άλλη όμως, εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να παρατήσουμε στην άκρη τους υπολογιστές μας και να χρησιμοποιούμε μόνο ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο τηλέφωνο.

    Έτσι, αντιμετωπίζουμε με επιφύλαξη αυτή τη φωτογραφία που διέρρευσε στο forum Gigi-wo.

    Είναι το panel μίας οθόνης για “smartphone” με διαγώνιο στις 6,44 ίντσες, δείγμα ότι η Ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει μία ΧΧL συσκευή, ή τουλάχιστον, το σκέφτεται. Φυσικά, μία τέτοια οθόνη, έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ για να αναπαράγει περιεχόμενο και λειτουργίες, τουλάχιστον με τα υψηλά standards της Sony, όπως απαιτεί και υψηλή ανάλυση. Τα παραπάνω επίσης, απαιτούν μία αρκετά «ισχυρή» μπαταρία για να εξασφαλίζει αυτονομία που θα επιτρέπει την μέγιστη χρήση της συσκευής και παράλληλα να έχει ένα βάρος που θα είναι ανεκτό από το ανθρώπινο χέρι.

    Μπορεί η Sony; Είμαστε σίγουροι ότι θα βρει τον τρόπο. Το θέμα είναι: το θέλουμε εμείς; Θέλουμε να κρατάμε στα χέρια μας ένα smartphone (;) με διαγώνιο στις 6,44 ίντσες; Πείτε μας τη γνώμη σας.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles