14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Sony SmartWatch 2 επίσημα. To πρώτο αδιάβροχο “έξυπνο” ρολόι είναι γεγονός

    Το νέο “έξυπνο” ρολόι της ιαπωνικής εταιρείας είναι γεγονός. Μία Android πρόταση που μπορεί να λειτουργήσει ως μία… δεύτερη οθόνη για το smartphone σας, διαθέτοντας βελτιωμένο interface, μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του (1.6 ίντσες ανάλυσης 220×176 pixels), σώμα από αλουμίνιο και αντοχή στο νερό (χάρη στην υποστήριξη του προτύπου IP57).

    Sony SmartWatch2

    Διαθέτει wristband από ανοξείδωτο ατσάλι που μπορεί να αλλαχθεί με οποιοδήποτε λουράκι 24mm επιθυμείτε (η Sony σκοπεύει να διαθέσει και αυτή επιπλέον λουράκια σύντομα).

    To SmartWatch 2 διαθέτει υποστήριξη για NFC και Bluetooth 3.0, έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε με ευκολία συγχρονισμό με συσκευές που τρέχουν από Android 4.0 και πάνω (δηλαδή με τις περισσότερες Android συσκευές που κυκλοφορούν σήμερα)

    Η μπαταρία του, σύμφωνα με τη Sony, μπορεί να αντέξει για 4 ημέρες με συχνή χρήση ή και έως μία εβδομάδα αν το χρησιμοποιείτε πιο συμβατικά.

    Δε γνωρίζουμε πληροφορίες ακόμη για την τιμή του, ενώ υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Και όπως αναφέρουν οι Ιάπωνες, πιστεύουν πολύ σ’ αυτή τη νέα, ανερχόμενη αγορά, στηρίζοντας απόψεις αναλυτών που πιστεύουν ότι 41 εκατομμύρια “έξυπνα” ρολόγια θα έχουν πουληθεί έως το 2016. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει πάνω από 200 εφαρμογές ειδικά για το SmartWatch της και σκοπεύει να επενδύσει σ’ αυτό, ώστε να προσφέρει στους χρήστες του πολλές εμπειρίες. Για να δούμε λοιπόν σιγά-σιγά και αυτή την καινούρια αγορά.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles