18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony ισχυροποιεί τη συνεργασία της με την MediaTek!

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από παράγοντες της αγοράς που ασχολούνται με την κατάσκευη και τις προμήθειες των chipsets, η Sony σχεδιάζει μέσα στο έτος που διανύουμε να ενδυναμώσει τη συνεργασία της με τη γνωστή κατασκευάστρια CPUs MediaTek. H MediaTek έχει ισχυρά ερείσματα στην αγορά της Κίνας και είναι γνωστή στους κατασκευαστές για τις εξαιρετικά οικονομικές λύσεις που προτείνει.

    MediaTek 2

    Η Sony αναμένεται να στηρίζει όλα τα μελλοντικά της low-end to mid-range smartphones  της στα προϊόντα της MediaTek, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτή τη στιγμή τα εργοστάσια της Foxconn και της Compal κατασκευάζουν 4G-enabled συσκευές για λογαριασμό της Sony Mobile, οι οποίες θα βασίζονται στον MediaTek MT6752, μία 64-bit οκταπύρηνη CPU που αναμένεται να κυριαρχήσει στην κατηγορία των συσκευών που βρίσκονται στο μεταίχμιο ανάμεσα στην low και στην mid-range κατηγορία. Παρά την σαφή προτίμηση της Sony, στα χαμηλού κόστους chipsets για τις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της, η γνωστή εταιρεία αναμένεται να στηρίξει την επερχόμενη και πολυσυζητημένη ναυαρχίδα της: Sony Xperia Z4 σε έναν 64-bit octa-core Snapdragon 810. H Sony βέβαια δεν θα είναι η μόνη που θα προτιμήσει ένα high-end chipset της Qualcomm για τη ναυαρχίδα της, καθώς τόσο η HTC (με το HTC One M9), όσο και η LG (με το LG G4) προτιμούν την πρόταση της Qualcomm.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles