21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το teaser της Sony για το IFA event που διοργανώνει στις 3/9!

    Η Sony πρόκειται να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στη διάρκεια της φετινής IFA, καθώς στο μεγάλο event που θα διοργανώσει ο ιαπωνικός κολοσσός στις 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιαστεί σίγουρα η νέα «ναυαρχίδα» Xperia Z3. Επιπλέον, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι στο Sony event θα πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους δύο ακόμη συσκευές: τα Xperia Z3 Compact και Xperia Z3 Tablet Compact. Η Sony για να παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο την αναγγελία του event, κυκλοφόρησε ένα μικρής διάρκειας teaser trailer, το οποίο όμως διακρίνεται για το δυναμικό χαρακτήρα του.

    sony mobile

    Επίσης, το εν λόγω teaser εκ πρώτης όψεως δεν μας αποκαλύπτει πολλά πράγματα για τη φύση και το περιεχόμενο του event, ωστόσο με μία πιο προσεκτική ματιά στο trailer αποκαλύπτονται πάρα πολλά στοιχεία για το τι σχεδιάζει να παρουσιάσει η Sony στο event της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του trailer εμφανίζεται έντονα ο αριθμός «3» (στοιχείο που ενδεχομένως να παραπέμπει στον αριθμό των συσκευών που θα παρουσιαστούν), ενώ επίσης η ύπαρξη πολλών σκηνών που έχουν σχέση με το νερό δεν αποκλείεται να αναφέρεται στην water-proof λειτουργία. Επίσης, κατά τη διάρκεια του video εμφανίζονται διάφορες λέξεις όπως “Η2Ο” και “7mm” (στοιχείο που σαφώς παραπέμπει στο πάχος), ενώ στο τέλος φαίνεται μία αχνή εικόνα, στην οποία ίσα που διακρίνονται 3 συσκευές σε διαφορετικά μεγέθη.

    Η ύπαρξη της συγκεκριμένης εικόνας σίγουρα μας λέει πολλά για τις συσκευές που θα δούμε στις 3 Σεπτεμβρίου και η αλήθεια είναι ότι ήδη μας έχει ανοίξει η όρεξη για το IFA event της Sony. Παρακολουθήστε το teaser trailer και μπορεί και εσείς να ανακαλύψετε και άλλα κρυμμένα στοιχεία για τις νέες συσκευές που ανήκουν στην οικογένεια Xperia…

    http://youtu.be/kajjMuZx8nY

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles