21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Sony: Θα διατηρήσει τη θύρα ακουστικών των 3.5 χιλιοστών στα επόμενα smartphones

    Η Sony Mobile σκοπεύει να διατηρήσει τη θύρα ήχου των 3.5 χιλιοστών στα επόμενα smartphones που θα κυκλοφορήσει στην αγορά, όπως αποκάλυψε πρόσφατα. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έλαβε χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στην Ιαπωνία, προσθέτοντας παράλληλα ότι θα προσπαθήσει να βρει τρόπους βελτίωσης της ποιότητας του ήχου.

    sony

    Οι ερωτήσεις όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια της Sony για τη θύρα ακουστικών των 3.5 χιλιοστών ήρθαν λίγο μετά την απόφαση της Apple να την εγκαταλείψει στα νέα iPhone που παρουσίασε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η αφαίρεση αυτής της θύρας, επιτρέπει στον κατασκευαστή να εξοικονομήσει χώρο στο εσωτερικό της συσκευής, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για τη δημιουργία ακόμη πιο λεπτών smartphones. Υπενθυμίζουμε, ότι η θύρα φόρτισης USB Type-C μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη μετάδοση ήχου, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητά του.

    Η φήμη της Sony στα προϊόντα ήχου προηγείται χρονικά από την αντίστοιχη στο χώρο των smartphones κατά αρκετές δεκαετίες και επομένως είναι φυσικό να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη διατηρήσει. Με τα iPhone 7 να μη διαθέτουν τέτοια θύρα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η κίνηση θα ακολουθηθεί και από άλλους κατασκευαστές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles