15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony σε συζητήσεις για να πουλήσει το τμήμα υπολογιστών VAIO!

    Σύμφωνα με report του Nikkei, η Sony εξετάζει την πώληση του τμήματος υπολογιστών της, το brand VAIO δηλαδή, σε έναν ιαπωνικό επενδυτικό όμιλο, με την ονομασία Japan Industrial Partners.

    Sony VAIO

    Μετά την πώληση, η Sony θα συμμετέχει με μικρό ποσοστό στη νέα εταιρεία η οποία θα συσταθεί και θα διαχειρίζεται το brand VAIΟ στις χώρες που είναι γνωστό αλλά και στην Ιαπωνία, αναμένεται ωστόσο να το αποσύρει από αγορές στις οποίες δε σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

    Η εξαγορά του τμήματος υπολογιστών της Sony από την Japan Industrial Partners υπολογίζεται ότι μπορεί να κοστίσει από 391 έως 489 εκατ. δολάρια, ωστόσο η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου.

    Όσον αφορά τους περίπου 1.000 εργαζομένους στο τμήμα, είτε θα απορροφηθούν από τον αγοραστή, είτε θα μεταφερθούν σε άλλα divisions της Sony.

    Το δημοσίευμα του Nikkei φέρεται μάλιστα να επιβεβαιώνεται από ανώνυμες πηγές που μίλησαν τόσο στο Reuters όσο και στην Wall Street Journal. Όσο για τη Sony, έχει ενημερωθεί γι’ αυτό, ωστόσο προς το παρόν με δήλωσή της απλά δεν το… διαψεύδει. Για να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε λοιπόν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles