17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sony WF-XB700 Hands-On Review: “Crystal clear ήχος που σας αλλάζει… level”!

    Ένα νέο set TWS ακουστικών έφτασε πρόσφατα στα χέρια μας από τη Sony. Πρόκειται για τα Sony WF-XB700 που έρχονται με τιμή λίγο πάνω από τα €100 να προστεθούν στη γκάμα των αντίστοιχων μοντέλων της αγοράς.


    Στη συσκευασία βρίσκουμε, φυσικά, τα buds και τη θήκη τους, ένα καλωδιάκι USB Type-C και αρκετά διαφορετικά λαστιχένια caps ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο αυτί σας. Η θήκη είναι πλαστική με σχετικά “άγρια” υφή και το καπάκι είναι ημιδιαφανές ώστε να φαίνονται τα LEDs των buds όταν φορτίζουν στο εσωτερικό της.

    Δείχνει ανθεκτική αλλά ομολογουμένως το καπάκι χρειάζεται δύναμη για να ανοίξει και ο σχεδιασμός τους δε βολεύει στο να ανοίξετε τη θήκη με το ένα χέρι, αν χρειαστεί. Η τελευταία έχει βάρος 46 gr ενώ τα buds έχουν βάρος 8 gr έκαστο και είναι προστατευμένα απέναντι σε νερό και σκόνη με βάση το IPX4 πρότυπο. Οι οδηγοί είναι 12mm (νεοδυμίου) και τα buds είναι αρκετά ογκώδη, αλλά αυτό συμβαίνει λόγω του ασυνήθιστου σχεδιασμού τους, κυρίως. Εφαρμόζουν στο αυτί με μια χαρακτηριστική, περιστροφική κίνηση και παρ’ότι δεν προσφέρουν ANCαπομονώνουν εξαιρετικά από τους θορύβους του περιβάλλοντος.

    Δεν υπάρχει περίπτωση να σας πέσουν από το αυτί, όσο βίαια κίνηση κι αν κάνετε, ενώ έχουν το ίδιο πλαστικό, ματ υλικό στο εξωτερικό τους, όπως η θήκη. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η λειτουργία EXTRA BASS που ενισχύει τους ήχους χαμηλών συχνοτήτων και η Sony έχει μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στην κατηγορία του ήχου, οπότε η ποιότητά της απόδοσης είναι σε υψηλά επίπεδα.

    Για τον έλεγχό τους υπάρχει από ένα μικρό πλήκτρο στο εξωτερικό του κάθε bud, με το αριστερό να εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες από το δεξί. Υποστηρίζουν voice assistants κα όσο για την αυτονομία τους, είναι ικανοποιητική (18 ώρες μαζί με τη θήκη, 9 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή 5 ώρες ομιλίας με μια φόρτιση για τα buds, 2,5 ώρες για την φόρτιση). Τα Sony WF-XB700 είναι ήδη διαθέσιμη στα ελληνικά καταστήματα έναντι €104 και στο hands-on που ακολουθεί θα μπορέσετε να σχηματίσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες τους.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles