16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sony Wireless Headset 2.0 review

    Για το Wireless Headset 2.0 της Sony τα λέγαμε πριν λίγο καιρό. Το περίμενα πώς και πώς το εν λόγω headset αφού τα όσα διάβαζα γι’ αυτό με είχαν ιντριγκάρει. Πλέον, έχοντάς το στα χέρια μου εδώ και λίγες μέρες, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας πως είχα απόλυτο δίκιο για την προσμονή αφού πρόκειται για ένα από τα βολικότερα headsets που έχω χρησιμοποιήσει evah. Πάμε να πάρουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή…

    sony-wireless-headset-2-0-1

    Το Sony Wireless Headset 2.0 σου κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας ματιά. Μαύρο περίβλημα με μπλε εσωτερικά μέρη χαρακτηρίζουν το headset το οποίο είναι κατασκευασμένο από πλαστικά που όμως του διασφαλίζουν στιβαρότητα ως κατασκευή. Τι πετυχαίνει έτσι; Κατ’ αρχάς αντέχει σε στρεβλώσεις, πτώσεις και γενικώς… κακουχίες. Εξ’ άλλου το headset αναδιπλώνεται προκειμένου να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση –συνοδεύεται και από πουγκί. Επιπλέον το βάρος του είναι αμελητέο, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να το φοράς για ώρες χωρίς να σου βαραίνει το κεφάλι, να σου μουδιάζει τα αφτιά και γενικώς να σου προκαλεί εφίδρωση.

    Εδώ είναι και ένα σημείο στο οποίο θέλω να σταθώ: όταν μιλάμε για gaming headsets, έχουμε κατά νου αξεσουάρ που θα χρησιμοποιούνται για ώρες συνεχόμενα –ένα τυπικό gaming session μπορεί να κρατήσει 5-6 ώρες εύκολα, όπως πολύ καλά ξέρεις. Άρα; Άρα το headset πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι άνετο στη χρήση και να μην κουράζει. Ε, το Sony Wireless Headset 2.0 βρέθηκε στο κεφάλι μου ακόμα και για ένα οκτάωρο και δεν καταλάβαμε τίποτα, ούτε εγώ, ούτε αυτό! Τα ακουστικά έχουν μεγάλο εμβαδόν με το προστατευτικό μαξιλαράκι τους να περιβάλλει το αφτί με τρόπο τέτοιο που ούτε μουδιάζει αυτό, ούτε ιδρώνει. Μεγάλη υπόθεση επί δύο και παμ’ παρακάτω.

    Διάβασε το υπόλοιπο review στο gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles