15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    SONY X-Series: Νέα πανίσχυρη σειρά ηχείων που σου επιτρέπουν να ζεις τη κάθε στιγμή!

    Η ζωή είναι καλύτερη σε full volume! Αυξήστε την ένταση της μουσικής και χορέψτε ασταμάτητα όλη τη νύχτα, απολαμβάνοντας καθαρό και πλούσιο ήχο. Με τη νέα σειρά ηχείων X-Series της Sony που ανακοινώθηκε, σήμερα, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή, δημιουργώντας αξέχαστες, «δυνατές» εμπειρίες και να ΖΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

    Η μουσική έχει δημιουργηθεί για να τη μοιραζόμαστε και με τα νέα ηχεία X-Series αυτό γίνεται ακόμη πιο εύκολο. Όλη η καινούργια σειρά ηχείων είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μεταφέρει δυνατό ήχο που διαχέεται όπου και αν βρίσκεστε και για ότι είδος μουσικής και αν επιλέξετε.

    Είτε ακούτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους, μόνοι σας ή με παρέα, τα νέα ηχεία XSeries σας καλύπτουν το στυλ σας, όποιο και να είναι. Επιλέξτε το ηχείο που σας ταιριάζει απόλυτα μέσα από το ευρύ φάσμα επιλογών που προσφέρεται για ποιότητα ήχου, φορητότητα, ανθεκτικότητα και φωτισμό.

    Πρωτοποριακή λειτουργία XBalanced

    Όλες οι καινοτόμες μονάδες ηχείων διαθέτουν την καινοτόμα λειτουργία X-Balanced της Sony. Το μη κυκλικό διάφραγμα δίνει μεγαλύτερη ηχητική πίεση και λιγότερο παραμορφωμένο ήχο, μεγιστοποιώντας την περιοχή εξάπλωσης του ήχου. Το παραπάνω οδηγεί σε παροχή πλούσιου, καθαρού ήχου ανεξαρτήτως του είδους της μουσικής που ακούτε.

    Λειτουργία Omnidirectional Party Sound στο ηχείο XP700

    Το XP700 διαθέτει τέσσερα υψηλής ποιότητας Tweeters, τρία στο μπροστινό μέρος[1] και ένα στο πίσω μέρος, υποστηρίζοντας τη λειτουργία Omnidirectional Party Sound για δυναμικό και βαθύ μπάσο και εξαιρετική καθαρότητα ήχου.

    Δυνατός ήχος για πάρτι με τα ηχεία XP500 και XG500

    Τα ηχεία XP500 και XG500 έχουν δύο μπροστινά tweeter υψηλής απόδοσης που συνδυάζονται για να σας προσφέρουν δυνατό ήχο στα πάρτι. Επιπλέον, το ηχείο XG500 διαθέτει βελτιστοποιημένους κώνους για απόδοση καθαρότερου ήχου μπάσων που αξίζει πλέον να μοιραστείτε, χωρίς δισταγμό.

    MEGA BASS και LIVE SOUND

    Η δυνατότητα MEGA BASS σάς επιτρέπει να αυξήσετε τα μπάσα στο ηχείο σας, προσφέροντας βαθιά και δυνατή ακουστική.

    Με τη νέα σειρά ηχείων X-Series μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας σαν να την ακούγατε σε συναυλία. Με τη λειτουργία LIVE SOUND[2] μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτήν τη μοναδική ατμόσφαιρα των ζωντανών παραστάσεων, αναβιώνοντας τις αγαπημένες σας μουσικές εμπειρίες, ξανά και ξανά.

    Μεταφέρετε το πάρτι όπου και αν βρίσκεστε

    Το ολοκαίνουργιο XG500 είναι ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο[3]  διαθέτοντας βαθμό προστασίας IP66 που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε δυνατό ήχο για πάρτι όπου και αν βρίσκεστε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα δίπλα στην πισίνα, παίρνοντάς το παρέα σας στο πάρκο για πικνίκ ή στην παραλία απολαμβάνοντας μια ημέρα χαλάρωσης χωρίς έγνοιες για βλάβες. Το XG500 είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικό αδιάβροχο πλέγμα που θα κρατήσει το ηχείο στεγνό και τη μουσική σας «ζωντανή».

    Προετοιμάστε το πάρτι στον κήπο σας για κάθε περίσταση. Τα ηχεία XP700 και XP500 είναι αδιάβροχα με βαθμό προστασίας IPX4[4]. Συνεχίστε το πάρτι σας άφοβα ακόμα κι αν πέσουν μερικές σταγόνες βροχής.

    Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

    Τώρα μπορείτε να «μεταφέρετε» την μουσική σας οπουδήποτε λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής της μπαταρίας στα ηχεία XG500[5], XP700[6] και XP500[7]. Διασκεδάστε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσος χρόνος σας μένει με τη μουσική σας, με τη λειτουργία γρήγορης επαναφόρτισης. Και τα 3 ηχεία διαθέτουν λειτουργία Battery Care Mode, η οποία σταματά αυτόματα τη φόρτιση του ηχείου σας, όταν αγγίξει το 100% της φόρτισης, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας[8].

    Άνετη μεταφορά χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο λουράκι

    Η νέα σειρά X-Series διαθέτει άνετο λουράκι που καθιστά την μεταφορά των ηχείων πανεύκολη. Το ηχείο σας βρίσκεται στο δωμάτιο, αλλά εσείς θέλετε να ξαπλώσετε στον κήπο, όπου και μπορείτε να το μεταφέρετε με ευκολία.

    Δώστε φως στη ζωή σας

    Ο ολοκαίνουργιος φωτισμός περιβάλλοντος παράγει μοντέρνο και διακριτικό φωτισμό. Μπορείτε να επιλέξετε μια ποικιλία διαφορετικών μοτίβων φωτισμού[9] προσφέροντας ενέργεια στα πάρτι ή χαλαρωτικές αποχρώσεις κατάλληλες για μια ήσυχη νύχτα.

    Καραόκε

    Αγαπάτε το καραόκε; Τότε παρέα με τα ηχεία X-Series θα απολαύσετε κάθε στιγμή. Τα ηχεία διαθέτουν είσοδο μικροφώνου και κιθάρας[10], προσφέροντας την απόλυτη βραδινή σας διασκέδαση.

    Οριζόντια ή κατακόρυφη τοποθέτηση

    Τόσο τα XP700 όσο και XP500 έχουν πολλές διατάξεις και μπορούν να τοποθετηθούν είτε οριζόντια είτε κάθετα. Όποιον τρόπο τοποθέτησης κι αν επιλέξετε, το ηχείο XP700 διαθέτει ειδικό αισθητήρα βελτιστοποίησης του ήχου για κάθε πιθανή τοποθέτηση, προσφέροντάς σας υπέροχο ήχο[11].

    Συμβατό με Bluetooth®

    Και τα τρία ηχεία είναι συμβατά με BLUETOOTH®, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το ηχείο απευθείας με τη συσκευή σας που έχει δυνατότητα BLUETOOTH®, μεταφέροντας άμεσα όποια μουσική χρειάζεστε.

    Λειτουργία Party Connect

    Και τα τρία ηχεία έρχονται με τη λειτουργία Party Connect για να σας επιτρέψουν να συνδέσετε έως και 100 συμβατά ηχεία, τα οποία στη συνέχεια συγχρονίζονται με τη μουσική και τα φώτα.

    Θύρες USB

    Τα νέα ηχεία X-Series διαθέτουν USB play και φόρτιση USB, ώστε να είναι τα τέλεια ηχεία για πάρτι. Συνδέστε και παίξτε την αγαπημένη σας μουσική με τη θύρα USB για να κάνετε αναπαραγωγή των ψηφιακών σας αρχείων. Μην αγχωθείτε με τη χαμηλή μπαταρία του smartphone σας, συνδέστε το με το ηχείο για απευθείας φόρτιση[12].

    Εφαρμογές Sony | Music Center και Fiestable

    Η νέα σειρά είναι συμβατή και με τις δύο εφαρμογές της Sony | Music Center και Fiestable. Με την εφαρμογή Sony | Music Center μπορείτε να επιλέξετε λίστες αναπαραγωγής, να ακούσετε το επόμενο τραγούδι, να αλλάξετε μοτίβα φωτισμού και λειτουργίες ήχου απευθείας από το κινητό σας, όσο βρίσκεστε στην πίστα. Επιπλέον, η εφαρμογή Fiestable σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε «διασκεδαστικές» λειτουργίες για να δημιουργήσετε την απόλυτη ατμόσφαιρα πάρτι, όπως η δημιουργία λίστας αναπαραγωγής πάρτι, οι λειτουργίες καραόκε, όπως Voice Changer και Echo, καθώς και ο έλεγχος DJ για να προσθέσετε ηχητικά εφέ.

     Διαθεσιμότητα

    Το μοντέλο SRSXP700, SRSXP500 και SRSXG500 θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο του 2021.

    **********

    [1] Μόνο δύο από τα μπροστινά tweeter μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα

    [2] Η λειτουργία LIVE SOUND είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Sony Music Center

    [3] Η ανθεκτικότητα στη σκόνη και η αδιάβροχη κάλυψη ισχύουν μόνο όταν το προϊόν είναι «κλειστό» και δεν έχει εκτεθεί με κάποιο τρόπο το εσωτερικό του μέρος. Ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο είναι μόνο όταν το καπάκι είναι κλειστό. Οι δύο αυτές προστατευτικές λειτουργίες ισχύουν μόνο υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις

    [4] Η αδιάβροχη λειτουργία του ηχείου είναι αποτελεσματική μόνο όταν το καπάκι του είναι κλειστό. Η αδιάβροχη κάλυψη δεν ισχύει για κάθε περίσταση

    [5] Το SRS-XG500 διαρκεί έως και 30 ώρες όταν είναι ενεργοποιημένα το MEGA BASS,  η ένταση 19 και σβηστός ο φωτισμός ενώ χρησιμοποιούνται συμβατά εξαρτήματα με το χαρακτηριστικά της Sony

    [6] Το SRS-XP700 διαρκεί έως και 25 ώρες όταν είναι ενεργοποιημένα το MEGA BASS, η ένταση 13 και σβηστός ο φωτισμός ενώ χρησιμοποιούνται συμβατά εξαρτήματα με το χαρακτηριστικά της Sony

    [7] Το SRS-XP500 διαρκεί έως και 20 ώρες όταν είναι ενεργοποιημένα το MEGA BASS, η ένταση 16 και σβηστός ο φωτισμός ενώ χρησιμοποιούνται συμβατά εξαρτήματα με το χαρακτηριστικά της Sony

    [8] Με την λειτουργία της γρήγορης φόρτισης των 10 λεπτών η μπαταρία κρατάει μέχρι 3 ώρες αναπαραγωγής στα ηχεία XG500 και XP700 και μέχρι 80 λεπτά στο μοντέλο XP500.

    [9] Διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Music Center της Sony

    [10] Τα XP700 και XP500 έρχονται με δύο εισόδους μικροφώνου στην πίσω θύρα, μία μόνο για μικρόφωνο και μία για κιθάρα ή μικρόφωνο. Το XG500 έρχεται με μία μόνο είσοδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για κιθάρα είτε για μικρόφωνο

    [11] Μόνο το XP700 διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα που βελτιστοποιεί τον τρόπο επεξεργασίας του ήχου για στερεοφωνικό ήχο

    [12] Η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν είναι συμβατή με όλα τα διαθέσιμα smartphones και tablet

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles