16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Sony Xperia L: Sony, οικονομία, φωτογραφίες και στυλ

    Το ξέραμε ότι είχαμε αρκετά νέα «γράμματα» που θα προστεθούν στη σειρά Xperia της Sony και οι Ιάπωνες, μαζί με το SP, σήμερα παρουσίασαν και το Xperia L.

    Sony Xperia L

    Πρόκειται για ένα οικονομικό Android της σειράς Xperia, που υπόσχεται όμως ότι συνδυάζει την καλύτερη φωτογραφική εμπειρία της Sony, εφόσον διαθέτει κάμερα στα 8 MP, πράγμα αρκετά ιδιαίτερο για συσκευή της οικονομικής σειράς, η οποία είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα Exmor RS for mobile. Χρησιμοποιεί λειτουργία HDR διασφαλίζοντας ότι οι φωτογραφίες και το βίντεο θα είναι «καθαρά», ακόμα και τη νύχτα ή απέναντι σε δυνατό φως και το dedicated πλήκτρο για την κάμερα, ενεργοποιείται ακριβώς σε ένα δευτερόλεπτο.

    Κατά τα άλλα. Διαθέτει μία 4,3 ιντσών FWVGA οθόνη, NFC, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4, χρονισμένο στο 1GHz, 8GB μνήμης που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD, αλλά και «καλή» αυτονομία στην μπαταρία του απ’ ότι λέει η Sony. Ξεχάστε το LTE σε αυτή τη συσκευή και υπολογίστε ότι το λειτουργικό του, θα είναι το Android 4.1.

    To Xperia L θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή μέχρι το τέλος Ιουνίου 2013 και θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο, κόκκινο και μία σειρά άλλων χρωμάτων. Περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την τιμή του. Αν είναι πραγματικά budget και με τα δικά μας δεδομένα, τότε μιλάμε για μία πάρα μα πάρα πολύ δελεαστική πρόταση στη σειρά Xperia από τη Sony.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles