16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia L3: Με οθόνη 5.7” HD+ 18:9 και διπλή κάμερα 13 και 2MP

    Η Sony ανακοίνωσε το Xperia L3 – σημειώνοντας μία νέα είσοδο στη συλλογή smartphones της που εστιάζουν στη διασκέδαση.  

    XperiaL3_front40_silver

    Δείτε περισσότερο περιεχόμενο με την οθόνη 5.7” HD+ 18:9 του L3

    Το Xperia L3 διαθέτει οθόνη 18:9 για μεγαλύτερη θέαση με καταπληκτική όψη και αίσθηση στο χέρι.

    Η οθόνη 5.7” HD+ υψηλής αντοχής δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε το περιεχόμενο με κάθε λεπτομέρεια, δίνοντας ζωή στη διασκέδασή σας. Το L3 όχι μόνο έχει πανέμορφο γυαλιστερό φινίρισμα, αλλά έχει κατασκευαστεί και για να αντέχει. Με το Cornin Gorilla Glass 5, η οθόνη παραμένει προστατευμένη σε περίπτωση πτώσης.

    Ανακαλύψτε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας με την διπλή κάμερα 13MP και 2MP του L3

    Το Xperia L3 είναι το πρώτο προϊόν στη σειρά L με διπλή κάμερα, 13MP και 2MP, ώστε να βγάζετε υψηλής ποιότητας, δημιουργικές φωτογραφίες με πανέμορφα Bokeh εφέ.

    Η μπροστινή κάμερα 8MP του Xperia L3 είναι ιδανική για selfie χρήση, καθώς διαθέτει λειτουργία Portrait selfie, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από όμορφα εφέ, Soft skin, Skin brightness, Sharp face, καθώς και Bokeh εφέ, το οποίο θολώνει το φόντο, ώστε η selfie σας να είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το L3 έχει επίσης φλας οθόνης, που σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε την τέλεια selfie ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    XperiaL3_back40_black

    Η μεγάλη μπαταρία του L3 σας επιτρέπει να διασκεδάζετε όλη μέρα

    Κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών ημερών, η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 3300mAh, με το τσίπσετ MediaTek Helio P22 (MT6762), δεν θα σας απογοητεύσει και θα σας επιτρέψει να κάνετε αυτό που σας αρέσει για περισσότερο χρόνο.

    Η λειτουργία Adaptive Charging του Sony Xperia  παρακολουθεί το κινητό σας καθώς αυτό φορτίζει, ώστε να μην εξαντλείται η μπαταρία και να παραμένει «υγιής» για περισσότερο καιρό. Το L3 είναι επίσης συμβατό με φόρτιση USB Power Delivery, που σημαίνει πως μπορείτε να το φορτίζετε για λίγα λεπτά και να κερδίζετε ώρες χρήσης.

    Ολοκαίνουρια ακουστικά open-ear SBH82D για προηγμένη ακρόαση

    Τα νέα  open-ear Bluetooth® stereo ακουστικά SBH82D λανσάρονται μαζί με το Xperia L3 σε Μαύρο, Γκρι και Μπλε, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το χρώμα κάθε συσκευής. Ελαφρύς, μικρών διαστάσεων και πτυσσόμενος, ο ασύρματος behind the neck σχεδιασμός, προσφέρει άνετη ακρόαση όλη μέρα. Τα SBH82D χρησιμοποιούν την ίδια εσωτερική δομή με τα Xperia Ear Duo, που επιτρέπει στους χρήστες να ακούν την αγαπημένη τους μουσική, ενώ παράλληλα χάρη στον open-ear σχεδιασμό τους, δεν χάνουν επαφή με το εξωτερικό τους περιβάλλον. Τα SBH82D έχουν επίσης λειτουργία βοηθού φωνής Google™ και Apple, καθώς και ομιλία hands-free. Τα SBH82D θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές από τον Μάιο του 2019.

    Το Xperia L3 λανσάρεται με λογισμικό Android 8.0 Oreo στην Ελλάδα, μέσα Μαρτίου, σε τρία «φρέσκα» χρώματα: Ασημί, Μαύρο και Χρυσό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles