22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia miro & tipo: Νέα κομψά, ψυχαγωγικά και εύκολα στη χρήση smartphones

    Η Sony ανακοίνωσε δύο νέα Xperia smartphones, τα Xperia miro και Xperia tipo, με έμφαση στις νεανικές δυνατότητες, την ευκολία στη χρήση, αλλά και την κομψή εμφάνιση.

    Το Xperia miro είναι ένα λεπτό και κομψό smartphone, με οθόνη 3,5 ιντσών και κάμερα 5MPixels με video recording στα 30fps, που δίνει έμφαση στην ενσωμάτωση της κοινωνικής εμπειρίας του Facebook σε λειτουργίες του τηλεφώνου όπως οι επαφές, η photo gallery ή ο music player. Οι χρήστες μπορούν να ειδοποιούνται για νέα εισερχόμενα μηνύματα και κοινωνικές ενημερώσεις με πολύχρωμα illuminations, ενώ μπορούν να πραγματοποιούν video chat με τους φίλους τους, με τη βοήθεια της μπροστινής κάμερας της συσκευής. Το miro ενσωματώνει την τεχνολογία xLOUD της Sony για δυνατό και καθαρό ήχο, έρχεται με ενσωματωμένη την έκδοση 4.0 του Android (Ice Cream Sandwich) ενώ είναι διαθέσιμο σε μία αρκετές χρωματικές επιλογές (μαύρο, μαύρο/ροζ, λευκό και λευκό/χρυσό).

    Το Xperia tipo έχει σχεδιαστεί, ώστε να επιτρέπει στους καταναλωτές να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από το smartphone τους, είτε στην περιήγηση στο Διαδίκτυο, είτε στο sharing φωτογραφιών, είτε στο downloading εφαρμογών, ακόμη κι αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν να αγοράσουν μία “έξυπνη” συσκευή. Το νέο κινητό διαθέτει οθόνη 3,2 ιντσών -από ορυκτό γυαλί ανθεκτική στις γρατσουνιές-, κάμερα 3,2MPixels, ενώ θα ενσωματώνει και αυτή το Android Ice Cream Sandwich. Επιπλέον, χάρη σε μία ειδική εφαρμογή που ενσωματώνει, επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τη χρήση των δεδομένων τους. Θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο, λευκό, μαύρο και μπλε χρώμα, ενώ θα είναι επίσης διαθέσιμη σε dual SIM version (tipodual).

    Και τα δύο νέα smartphones θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως μέσα στο 3ο τρίμηνο του 2012.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles