16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H Sony παρουσιάζει στην IFA τα νέα Xperia T, Xperia V, Xperia J

    To θέμα είναι η εμπειρία για την Sony. Η ολοκληρωμένη εμπειρία, τόσο στο hardware, όσο και το software και το περιεχόμενο του ομίλου που είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα, δηλαδή, η μουσική και οι ταινίες. Μαζί με τον εξαιρετικό σχεδιασμό και πολλές προσφορές στο περιεχόμενο, όπως την υπηρεσία Music Unlimited που θα είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη, στην τιμή των 14,99 ευρώ το μήνα, το σύνολο έρχεται να ενσωματωθεί με τον καλύτερο τρόπο στα μέλη της οικογένειας Xperia. Tα Xperia T, V, J είναι τα νέα αγαπημένα τηλέφωνα των Sony lovers. Ας δούμε τι μάθαμε γι αυτά:

    Sony Xperia T:

    Η νέα ναυαρχίδα της Sony, στις 4,6 ίντσες οθόνης HD, με Sony Mobile Bravia engine, camera 13MP (!) που πέρα από την υψηλή ευαισθησία της, διαθέτει την τεχνολογία “sleep to snap”, για πιο γρηγορη λήψη. O επεξεργαστής του είναι διπύρηνος, χρονισμένος στα 1,4 GHz, το λειτουργικό του είναι Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich και σύντομα θα πάρει την αναβάθμιση σε Jelly Bean. Θα κυκλοφορίσει σε μάυρο, ασημί και λευκό, ενώ θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

     

    Sony Xperia V


    Το δεύτερο στη σειρά, το V είναι ένα smartphone με οθόνη λίγο μικρότερη από το Τ, στις 4,3 ίντσες, πάλι HD με Sony Mobile Bravia engine, αλλά αυτό που φαίνεται να το κάνει πραγματικά ιδιαίτερο, είναι ότι πρόκειται για ένα die hard κινητό, καθώς, σύμφωνα με τον Hirai, είναι το πλέον αδιάβροχο smartphone. Η τεχνολογία της Sony “One touch” θα επιτρέπει στο Xperia V, να συνδέεται μέσω NFC σε όποιο περιφερειακό ηχείο ή ακουστικά ή άλλη συσκευή, απλά με ένα άγγιγμα. Το ίδιο βέβαια, ισχύει και για τη νέα ναυαρχίδα, το Τ. Ο επεξεργαστής του είναι διπύρηνος, στα 1,5 GHz, θα έχει λειτουργικό Android 4.0.4 που θα πάρει αναβάθμιση σε Jelly Bean, θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, ροζ και λευκό, ενώ θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

    Sony Xperia J

    Το «οκονομικό» της οικογένειας δεν μας είναι άγνωστο, καθώς λεπτομέρειες είχαν διαρρεύσει την προηγούμενη εβδομάδα. Η οικονομική αυτή πρόταση της Ιαπωνικής εταιρείας, γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει μονοπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή, 512ΜΒ μνήμη, οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 854χ480 και οπίσθια κάμερα στα 5 MP και άλλη μία μπροστά για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, χρυσό, λευκό και ροζ, μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για την τιμή του.

     

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles