19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia T2 Ultra. Με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 720p

    Μπορεί η CES 2014 να ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι οι εταιρείες σταματούν να μας “συστήνουν” νέα προϊόντα. Παράδειγμα η Sony, που μπορεί να πραγματοποίησε άκρως ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις στην έκθεση του Las Vegas, συνεχίζει όμως και με νέες, όπως, για παράδειγμα, το Sony Xperia T2 Ultra των 6 ιντσών.

    Sony Xperia T2 Ultra

    Το Sony Xperia T2 Ultra είναι ένα “μεγάλο” smartphone που στοχεύει στις αναδυόμενες αγορές. Διαθέτει οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 720p τεχνολογίας TRILUMINOS, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon στα 1.4GHz, 1GB RAM, κάμερα 13MPixels, 8GB εσωτερική μνήμη (με επέκταση μέσω microSD), υποστήριξη LTE και μπαταρία 3.000mAh (διατίθεται και σε έκδοση με υποδοχή 2 καρτών SIM).

    Sony Xperia T2 Ultra - 02

    Πληροφορίες για την τιμολόγησή του ή τη διάθεσή του σε συγκεκριμένες αγορές δεν υπάρχουν πολλές, πάντως οι πρώτες θέλουν αρχικά να κυκλοφορεί σε Κίνα, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα για την ευρωπαϊκή αγορά που μας ενδιαφέρει, όσο για την τιμή του υπολογίζεται περί τα 400 ευρώ.

    Περισσότερα infos εδώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles