21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Διαρρέουν στοιχεία για το Sony Xperia Tablet. Ότι έλειπε από τα Android tablets

    Την αισθητική, ή το design αν θέλετε του «διπλωμένου» περιοδικού, μας την έδειξε η Sony με το Tablet S. Ο διάδοχός του όμως, διαρρέει μέσα από το Γερμανικό Mobiflip και μας αποδεικνύει ότι η Sony έχει βαλθεί να επανέλθει δυναμικά. Το όνομά του θα είναι «Xperia Sony Tablet” και θα είναι αρκετά βελτιωμένο από τον προκάτοχό του, πέρα από πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και πιο… δυνατό. Ο επεξεργαστής θα είναι Tegra 3, το λειτουργικό θα είναι Android 4.0 “ή επόμενο» και φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις εσωτερικής μνήμης: 16GB, 32 GB και 64GB. Η συνδεσιμότητα φαίνεται να εξασφαλίζεται μέσω Wi-Fi και η μπαταρία των 6000 mAh θα εξασφαλίζει άνετα 10 ώρες σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Στα slides που διέρρευσαν η Sony λέει πως το σώμα του Xperia Sony Tablet πάχους 8,8 χιλιοστών, φτιαγμένο από splashproof αλουμίνιο, είναι κατά 42% πιο λεπτό από το Tablet S.

    Φοβερά ενδιαφέρον, όμως, είναι το κάλυμμα – keyboard που συνοδεύει η Sony το Xperia Tablet, καθώς, σε πολλούς θα θυμίσει το cover του Surface, της Microsoft, με την διαφορά ότι το συγκεκριμένο «τυλίγεται» κατά ένα τρόπο γύρω από το tablet και διπλώνει στην πίσω μεριά για να στηρίζει την συσκευή. Εύστοχα επισημαίνεται στο Verge ότι το συγκεκριμένο cover είναι ένα υβρίδιο ανάμεσα στο cover της Microsoft και το Smart Cover της Apple για το iPad.

    Τιμές; Για το cover, σύμφωνα με την διαρροή αυτή, η τιμή θα είναι 99,99 δολάρια ενώ οι τιμές για το ίδιο το tablet θα ξεκινούν από τοα 449,99 δολάρια για την έκδοση των 16 GB, 549,99 για την έκδοση των 32 GB και 649,99 δολάρια για τα 64GB.

    Η Sony φέρεται να διαθέτει και μία σειρά από άλλα, ενδιαφέροντα αξεσουάρ για το Xperia Tablet της. Αυτό που δεν φαίνεται πουθενά από αυτά τα slides είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας συσκευής. Εκτιμάται πως θα είναι ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του Tablet S, δηλαδή … σύντομα.

    Τα βάζει η Sony με το Surface της Microsoft;  Πιστεύουμε πως όχι. Τα βάζει περισσότερο με το iPad και το αποδεικνύει με δύο τρόπους. Πρώτα απ’ όλα με τη δική της εκδοχή του έξυπνου καλύμματος, χωρίς όμως να το «παίζει» υβρίδιο μεταξύ tablet και ultrabook, όπως η Microsoft, αλλά και δεύτερον, με τις τιμές. «Χτυπάει» το iPad κατά 50 δολάρια σε κάθε έκδοση. Και είναι Android. Και είναι και Sony. Πώς σας φαίνεται;

    Πηγή: Mobiflip.de via The Verge

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles