15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia Tablet S: Ότι θέλεις σε ένα tablet με Ιαπωνική υπογραφή

    Ο Kazuo Hirai δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, στη σκηνή της έκθεσης IFA 2012, πριν λίγη ώρα, στο Βερολίνο. Γιατί να το κάνει άλλωστε, όταν είχε την χαρά να παρουσιάσει σε μας, το νέο Xperia Tablet S.

    Όταν η εταιρεία παρουσίασε το Tablet S πέρυσι, μας είχε εκπλήξει ευχάριστα, φτιάχνοντας ένα ακριβό μεν, αλλά πολύ περισσότερο καινοτόμο Android tablet. Φέτος, πήρε αυτό το tablet, του προσέθεσε έναν τετραπύρηνο Tegra 3 επεξεργαστή, πέταξε την υποδοχή σύνδεσης, το έκανε λεπτότερο και… voila το Xperia Tablet S. Θα το δούμε στα περισσότερα μέρη του κόσμου πολύ σύντομα, την 7η Σεπτεμβρίου και θα «φοράει» ένα προσαρμοσμένο Android 4.0 user interface.

    H οθόνη του είναι IPS, 9,4 ίντσες διαγώνιο, ανάλυση 1280χ800 pixel και χρησιμοποιεί το πάνελ της Sony με την ονομασία TruBlack που έχει αποδείξει ότι δίνει πολύ καλή έτναση στα χρώματα και πολύ βαθύ μαύρο.

    Ο Tegra 3 επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 1,3 GHz, διαθέτει 1GB RAM και θα βγει σε τρεις εκδόσεις: 16, 32 και 64 GB. Η μνήμη και η φορητότητα ενισχύονται από την δυνατότητα κάρτας SD και είσοδο HDMI. Για tablet, μπορεί να πει κανείς ότι διαθέτει την «υπερβολική» κάμερα των 8 MP, ενώ για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, η πρόσθια κάμερα είναι στο 1MP.

    To Xperia Tablet S θα συνοδεύεται από διάφορα έξυπνα αξεσουάρ και covers και οι τιμές του, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, θα ξεκινούν από 399 δολάρια για την έκδοση των 16GB, 499 δολάρια για τα 32 και 599 δολάρια για τα 64 GB. Διατηρούμε μία επιφύλαξη για τις τιμές στην Ελλάδα, εφόσον υπάρχει πάντα μία σχετική διαφοροποίηση. Πώς σας φαίνεται;

     

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles