20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia Tablet Z: Eπίσημα, είναι πιο λεπτό από το iPad mini

    Ανακοινώθηκε και επίσημα στην Ιαπωνία, το Sony Xperia Tablet Z για το οποίο έχουμε ακούσει τόσα πολλά. Το 10,1 ιντσών tablet με λειτουργικό Android 4.1 φαίνεται πως ήρθε σε αυτό τον κόσμο για να τον συμπληρώσει αισθητικά ακολουθώντας ακριβώς τις ίδιες γραμμές του Xperia Z και φαίνεται (από τις φωτογραφίες προς το παρόν) φανταστικό.

    Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά μπορεί κανείς να κάνει μία βαθειά υπόκληση: 4 πύρηνος Qualcomm APQ8064, 2GB RAM, 32GB μνήμη, ανάλυση οθόνης 1920×1200 (με Mobile Bravia Engine 2) κάμερα στα 8,1 MP (!!!), NFC, υποστήριξη LTE δικτύων, επέκταση μνήμης και… θέλουμε κάτι άλλο; Ακόμα κι αν νομίζουμε πως όχι, το Sony Xperia Tablet Z, όπως και το αντίστοιχο smartphone, είναι “αδιάβροχο” και ανθεκτικό στη σκόνη.

    Ε, σας αφήσαμε το καλύτερο για τελευταίο: Το πάχος του είναι στα 6,9 χιλιοστά και, πείτε μας αν κάνουμε λάθος, αλλά σίγουρα είναι λεπτότερο από το iPad mini και μάλλον απ’ τα πιο λεπτά tablets που έχουν κυκλοφορήσει.

    Μη μας ρωτήσετε πόσο θα κάνει και πότε θα κυκλοφορήσει. Η Sony δεν έβγαλε κουβέντα επί του θέματος, αλλά πιστεύουμε πως η κυκλοφορία του θα είναι παράλληλα με το Xperia Z. Έτσι, υποψιαζόμαστε τουλάχιστον.

    Πηγή: Engadget, Sony

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles