19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia XA Ultra: Χωρίς αρχικό κόστος στο πρόγραμμα RED 3 της Cytamobile Vodafone έως τις 25 Νοεμβρίου

    Eνα από τα καλύτερα smartphone για «selfies» αναδεικνύεται το νέο Sony Xperia XA Ultra, που από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου 2016 προσφέρεται με μηδενικό αρχικό κόστος στο πρόγραμμα RED 3 της Cytamobile Vodafone, αποκλειστικά από τα Cyta Shops και το δίκτυο συνεργατών της Cyta.

    sony-xperia-xa-ultra-dual-red-offer

    Με άριστο design και πλάτος μόλις στα 79 χιλιοστά το Xperia XA Ultra έρχεται με κάμερα ανάλυσης στα 16 megapixel και τους φημισμένους αισθητήρες χαμηλού φωτισμού της Sony, που σας επιτρέπουν να αποτυπώνετε τέλειες πόζες, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, εξασφαλίζοντας έτσι, ευκρινείς, φωτεινές  και χωρίς θόλωση φωτογραφίες. Παράλληλα, η κύρια κάμερα του με ανάλυση 21,5 megapixel είναι πάντα έτοιμη να καταγράψει στιγμές δράσης σε φωτεινές λήψεις χωρίς θόλωση, χάρη στη λειτουργία γρήγορης εκκίνησης και την τεχνολογία υβριδικής αυτόματης εστίασης. Σηκώστε λοιπόν το χέρι σας , για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση έως τη λήψη της φωτογραφίας και ποζάρετε με την άνεσή σας.

    Sony Xperia XA Ultra2

    Εντυπωσιάζει όμως και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το νέο Xperia XA Ultra που διαθέτει μια πανέμορφη οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTekMT6755 (Helio P10), 3GB RAM, και 16GB επεκτάσιμης μνήμης. Φυσικά, όπως όλα τα μοντέλα της σειράς Xperia Χ, έτσι και το Xperia XA Ultra, «φοράει» το λειτουργικό Android Marshmallow και διαθέτει υποδοχή για την εισαγωγή κάρτας microSD καθώς και μπαταρία 2.700mAh. Με μόλις 10 λεπτά φόρτισης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 5.5 ώρες ομιλίας ενώ με πλήρη φόρτιση, η αυτονομία της συσκευής φτάνει εύκολα τις 2 ημέρες, προσφέροντας σας έτσι περισσότερο χρόνο για να μιλάτε, να φωτογραφίζεστε και να προβάλλετε το περιεχόμενο της συσκευής.

    sony-xperia-xa-ultra

    Σημειώνεται ότι το νέο Xperia XA Ultra είναι διαθέσιμο σε όλα τα προγράμματα RED της Cytamobile Vodafone σε άσπρο, μαύρο και σαμπανιζέ χρώμα και μπορεί να δεχτεί κάρτα SIM κλασικού μεγέθους, nano-SIM ή διπλή (dual) SIM.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles