23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Sony Xperia XZ1: “Στη φόρα” τα specs της νέας ναυαρχίδας της εταιρείας

    Nέα μοντέλα για τη γκάμα των Xperia συσκευών της ετοιμάζει η Sony και το XZ1 σίγουρα θα είναι ένα από αυτά που αξίζουν την προσοχή μας, διαθέτοντας κορυφαία specs για το “πάνω σκαλί” της αγοράς.

    xz1

    Σύμφωνα με ένα run log του Geekbench, η συσκευή θα τρέχει Android 7.1.1 (αν ένα άλλο log file δείχνει… Android 8.0) και στο εσωτερικό της θα κρύβεται το Snapdragon 835, που παραμένει το ισχυρότερο chipset της αγοράς αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, θα συνδυάζεται με 4GB RAM και μια έκδοση της συσκευής θα είναι dual-SIM.

    Άλλες πληροφορίες που έγιναν γνωστές είναι η διαγώνιος της οθόνης, η οποία θα είναι 5,1″ ενώ η ανάλυση θα είναι fullHD. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης θα είναι 64GB, η GPU φυσικά το Adreno 540 ενώ η οπίσθια κάμερα θα έχει αισθητήρα 19MP και η εμπρόσθια, 13MP. Προφανώς, αυτό σημαίνει πως δε θα υπάρχει dual-camera setup, με τη Sony να είναι από τους ελάχιστους κατασκευαστές που αντιστέκεται σε αυτό το trend.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles