21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia Z: Δείγματα από την κάμερα του πιο πολυαναμενόμενου smartphone της αγοράς

    Όσοι παρευρέθησαν στη CES 2013, ήταν τυχεροί, μεταξύ άλλων, και γιατί είδαν πρώτοι ένα από τα smartphones που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην αγορά το επόμενο διάστημα. Το Sony Xperia Z, ό,τι καλύτερο έχει ανακοινώσει η Sony ποτέ, έδωσε το “παρών” στο Las Vegas, κλέβοντας τα βλέμματα…

    Κάποιοι τυχεροί δημοσιογράφοι κατόρθωσαν, μάλιστα, να “ξεκλέψουν” λίγο χρόνο μαζί του εκτός έκθεσης, βγάζοντας και μερικές φωτογραφίες τις οποίες και έδωσαν στη δημοσιότητα.

    Τα παιδιά του BestBoyZ πραγματοποίησαν φωτογραφίσεις με το Sony Xperia Z, το οποίο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι διαθέτει κάμερα 13MPixels με αισθητήρα Exmor RS, καθώς και real-time HDR mode για λήψη video.

    Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η απόκριση του auto-focus της συσκευής ήταν εξαιρετική, τόσο σε συνεχείς λήψεις τόσο και σε λήψεις με τη βοήθεια της οθόνης αφής, ενώ η κάμερα του κινητού παρουσιάζεται και συνολικά βελτιωμένη σε σύγκριση με αυτήν του, έως τώρα κορυφαίου κινητού της εταιρείας, Sony Xperia T. Τα επίπεδα θορύβου παρουσιάζονται χαμηλότερα και η μέτρηση της έκθεσης φαίνεται σωστή.

    Δείτε κάποια δείγματα φωτογραφιών από την κάμερα του Sony Xperia Z


    Επιπλέον, πάρθηκαν και κάποια δείγματα video με το νέο HDR mode, το οποίο παρουσιάζει καλύτερο αποτέλεσμα κατά τη φωτογράφιση ενός θέματος με οπίσθιο φωτισμό ή σκοτεινών αντικειμένων. Ο αλγόριθμος “HDR” επιτυγχάνει να δημιουργήσει μία ομοιόμορφα φωτισμένη σκηνή χωρίς να “καίει” τα σημεία στα οποία υπάρχει περισσότερος φωτισμός. Η ποιότητα του video (ειδικά η ευκρίνεια) ικανοποίησε τα παιδιά που έκαναν τη δοκιμή, τα οποία διαπίστωσαν και σ’ αυτόν τον τομέα βελτίωση σε σχέση με το Sony Xperia T. Ωστόσο, όπως αναφέρουν, η κάμερα στερείται από σταθεροποιητή στα video, κάτι που διέθετε το Xperia T.

    Δείτε και το sample του video (κατά προτίμηση σε πλήρη οθόνη και με ανάλυση 1080p για να βγάλετε καλύτερο συμπέρασμα).

    Πηγή: GSM Arena

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles