18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia Z στα Mediamarkt με 699 ευρώ

    Ο φίλος του digitallife.gr, Κωνσταντίνος Κουφουδάκης, μας έστειλε το link της σελίδας των Mediamarkt, όπου εμφανίζεται το πολυαναμενόμενο στην ελληνική αγορά Sony Xperia Z.


    Το κινητό που αναμένει πολύς κόσμος, η νέα “ναυαρχίδα” της Sony, είναι διαθέσιμη για αποστολή κατόπιν παραγγελίας όπως γράφει η σελίδα, στην τιμή των 699 ευρώ.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το smartphone (σε μαύρο ή λευκό χρώμα) παίρνετε δώρο και ένα Bluetooth ακουστικό (το μοντέλο MW 600 και στις δύο περιπτώσεις).

    Περιμένουμε περισσότερα για τη διάθεση της συσκευής και από άλλα καταστήματα στη χώρα μας και ελπίζουμε και σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. Αν και εδώ που τα λέμε, το Xperia Z είναι από τις κορυφαίες προτάσεις της αγοράς, ένα πραγματικό “τούμπανο” για την κατηγορία του, και κάπως έτσι μπορούμε να δικαιολογήσουμε την “τσιμπημένη” τιμή του (τουλάχιστον στην πρώτη περίοδο διάθεσής του). Εσείς τι λέτε, θα το πάρετε;

    UPDATE: Άρχισε να εμφανίζεται το κινητό και σε άλλα καταστήματα. Και ο Κωτσόβολος, φαίνεται ότι το έχει στα 699 ευρώ, όπως βλέπουμε σε αυτό εδώ το link, χωρίς πάντως Bluetooth ή κάποια άλλη προσφορά μαζί.

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles