23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Sony Xperia Z2. Στις 5,2 ίντσες με βελτιωμένα specs και 4Κ video [MWC 2014]

    Νέα ναυαρχίδα για τη Sony στο MWC 2014 όσον αφορά το κομμάτι των smartphones, με το Z1 να αποκτά το διάδοχό του. Ιδού λοιπόν το Sony Xperia Z2, το οποίο δε διαφοροποιείται ιδιαίτερα σχεδιαστικά από τον προκάτοχό του (αν και είναι λεπτότερo και ελαφρύτερo), διαθέτει όμως αρκετά βελτιωμένα specs.

    Sony Xperia Z2

    Η συσκευή διαθέτει μία σημαντικά αναβαθμισμένη IPS οθόνη που χρησιμοποιεί κάτι που η Sony αποκαλεί “Live Color LEDs”, μία τεχνολογία που, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, προσφέρει την ευρύτερη χρωματική γκάμα της αγοράς (ακόμη καλύτερη, όπως σημειώνεται, και από τις εξαιρετικές οθόνες των iPhone και iPad). Έχει διάσταση πλέον 5.2 ίντσες με την ανάλυσή της ωστόσο να παραμένει στα 1920×1080 pixels, ενώ, στα υπόλοιπα specs της συσκευής, το “παρών” δίνουν ένας Snapdragon 801 στα 2.3GHz, 3GB RAM και μπαταρία 3.200mAh.

    Βελτιωμένη είναι και η ηχητική απόδοση της συσκευής με τη Sony να τοποθετεί πλέον τα ηχεία στο μπροστινό μέρος και να ενσωματώνει ένα νέο noise cancelling system.

    Όσον αφορά την κάμερα του Sony Xperia Z2 διαθέτει Exmor RS αισθητήρα 20.7MPixels με νέες camera apps, ενώ, πλέον, μπορεί να συλλάβει video 4K. Αξιοσημείωτη η παρουσία του SteadyShot συστήματος σταθεροποίησης που δανείζεται από την Handycam σειρά καμερών της εταιρείας. Φυσικά η συσκευή ακολουθεί και πάλι το πρότυπο IP58 που την καθιστά αδιάβροχη.

    Το Sony Xperia Z2 θα διατεθεί σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας από το Μάρτιο με Android KitKat, σε μία επιλογή τριών χρωμάτων, μαύρο, άσπρο ή μοβ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles