21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σύντομα το Android 5.0 Lollipop στα Sony Xperia Z2 και Z3

    H Sony δέχεται αρκετές επικρίσεις για την πολιτική υποστήριξης των μοντέλων της, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν έχει “ξεχάσει” mid-range συσκευές από αναβαθμίσεις ή έχει αργήσει αρκετά να φέρει τα updates σε ναυαρχίδες της. Και αυτή τη φορά έχει καθυστερήσει λίγο, όσον αφορά το Android 5.0 Lollipop, φαίνεται ωστόσο ότι, τελικά, πλησιάζει η ώρα που τα κορυφαία της μοντέλα, Xperia Z2 και Xperia Z3 θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση.

    Αυτό επιβεβαιώνεται, τουλάχιστον από την Vodafone Αυστραλίας, όπως βλέπετε και στον ακόλουθο πίνακα, σύμφωνα με τον οποίο το Android 5.0 Lollipop βρίσκεται σε φάση αναμονής για δοκιμή από τις συσκευές, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Φεβρουάριο.

    Vodafone-Aus_Xperia-Lollipop-640x334

    Κάτι τέτοιο σημαίνει πως πιθανότατα το Μάρτιο -τουλάχιστον οι Vodafone branded συσκευές- θα λάβουν το Lollipop και, ελπίζουμε, η αναβάθμιση να γίνει νωρίτερα όσον αφορά τα stock μοντέλα της Sony.

    To Android 5.0 Lollipop φτάνει ολοένα και σε περισσότερα smartphones της αγοράς, υπάρχουν αρκετά ακόμη ωστόσο που αναμένουν την αναβάθμιση κάνοντας τους χρήστες τους να αδημονούν. Κι ενώ οι νέες ανακοινώσεις θα μας κατακλύσουν από τις αρχές Μαρτίου, λόγω του MWC 2015 της Βαρκελώνης, οι παλιές συσκευές θα μας απασχολήσουν αρκετά ακόμη με τις αναβαθμίσεις τους.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles