17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Θα δούμε το Σεπτέμβριο το Sony Xperia Z5;

    Φήμες που αφορούν το επόμενο κορυφαίο Sony Xperia, το μοντέλο Z5, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Έτσι, κάποιοι σημειώνουν ότι οι Ιάπωνες ετοιμάζουν να ρίξουν στην αγορά τη νέα ναυαρχίδα τους ακόμη και μέσα στο Σεπτέμβριο, ώστε να έχουν εγκαίρως στα καταστήματα μία δυνατή νέα πρόταση ανταγωνιστική προς τις καινούριες κυκλοφορίες άλλων κορυφαίων παικτών της αγοράς. Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά που φαίνεται πως θα διαθέτει.

    sony z3 side
    Η οικογένεια Xperia “Ζ” ετοιμάζει το νέο της διάδοχο σύντομα;

    Το Sony Xperia Z5 πιθανότατα θα ενσωματώνει οθόνη 5,5 ιντσών (μεγαλύτερη από αυτή των 5.2 ιντσών των Z3+ και Z4) ανάλυσης 1920×1080 pixels και με pixel density 401 ppi. Θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 810 με οκταπύρηνη CPU και γραφικά Adreno 430, ενώ θα διαθέτει 3GB RAM, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, καθώς και κάμερες 20.7 και 8MPixels. Τέλος, θα ενσωματώνει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

    Δεν ξέρουμε φυσικά αν αυτά θα είναι τα τελικά specs τς συσκευής, σε κάθε περίπτωση οι φήμες έχουν το ενδιαφέρον τους και περιμένουμε να μάθουμε σύντομα περισσότερα για τις επόμενες κινήσεις του Ιάπωνα κατασκευαστή…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles