22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο Xperia ZL από την Sony. Όμοιες προδιαγραφές με το Xperia Z, πιο “μαζεμένες” διαστάσεις!

    Όσοι πιάσουν το Xperia Z στα χέρια τους, είναι πιθανό να νιώσουν κάπως άβολα με τις διαστάσεις του κινητού [όχι εμείς πάντως :) ]. Για τους συγκεκριμένους χρήστες λοιπόν, η εταιρεία, ανακοίνωσε και το Xperia ZL που επιδεικνύει ακριβώς όμοιες προδιαγραφές – επίσης με “omni-balanced” σχεδιασμό – όσο αφορά στο hardware και τον εξοπλισμό, αλλά λίγο πιο “μαζεμένες” διαστάσεις και με περισσότερες καμπύλες, τόσο στις γωνίες που είναι στρογγυλοποιημένες όσο και στο πίσω μέρος. Μάλιστα δεν διαθέτει το φινίρισμα-καθρέφτη του μεγάλου αδερφού του, ενώ για καταστεί δυνατόν το “συμμάζεμα” του κινητού στις διαστάσεις, η εταιρεία τοποθέτησε την κάμερα για βιντεοκλήσεις σε… αντισυμβατικό σημείο, στο κάτω μέρος του κινητού, στην πρόσοψη.

    Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρουμε, είναι ότι το 75% περίπου της πρόσοψης καλύπτεται από την τεράστια οθόνη των 5 ιντσών, ανάλυσης 1920×1080 pixels (443ppi), η οποία είναι τύπου TFT Reality Display κα η οποία συνεπικουρείται από την 2η έκδοση της Bravia Mobile Engine, η οποία τονίζει τα χρώματα (είναι πιο ζωντανά, περισσότερο κορεσμένα) βελτιώνοντας παράλληλα την αντίθεση κατά την απεικόνιση video ή φωτογραφιών.  Το Xperia ZL βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon S4 Pro SoC (1.5GHz), ενσωματώνει 2GB RAM ενώ διαθέτει 16GB αποθηκευτικού χώρου (διαθέτει και microSD υποδοχή για την επέκταση της χωρητικότητας του). Διαθέτει επίσης διαθέτει GPS (με A-GPS, GLONASS), WiFi (802.11b/g/n), NFC, DLNA, WiFi Direct, WiFi hotspot, eCompass, MHL, IR Remote, TV-Out κ.α

    Είναι συμβατό με δίκτυα LTE και κάνει χρήση της τεχνολογίας NFC. Η κάμερα για βιντεοκλήσεις είναι στα 2.0 Megapixels ενώ και η οπίσθια με τον αισθητήρα Exmor RS των 13 Megapixels επιδεικνύει τις ίδιες αρετές με εκείνη του Xperia Z (HDR video capable, 9.0 Megapixels burst mode @ 10 fps, όμοιο λογισμικό κ.α).  Δεν είναι αδιάβροχο πάντως όπως το Xperia Z αλλά διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία, με χωρητικότητα 2370mAh αντί 2330mAh του Xperia Z. Επίσης είναι λίγο πιο βαρύ από το Xperia Z, στα 151 γραμμάρια.

    Πηγή: Engadget

    https://www.youtube.com/watch?v=iDS3Nf75NhI

    https://www.youtube.com/watch?v=XBgPqbX6x_Y

    https://www.youtube.com/watch?v=sYuS_vH0HTw

    https://www.youtube.com/watch?v=d35fiZd2rfM

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles