17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διθυραμβικά τα σχόλια του Eιδικού Tύπου για το Sony Xperia Z

    Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια του ειδικού τύπου για το νέο δημιούργημα της Sony, Xperia Z. Γνωρίζαμε ότι η εταιρεία “παίζει στην μεγάλη κατηγορία”, αλλά μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, χάρη στο Xperia Z παίζει στο… Champions League, και μάλιστα διεκδικεί με αξιώσεις την κορυφαία θέση.

    Για να πάρετε μία ιδέα για τον ενθουσιασμό που έχει προκαλέσει στην αγορά το high-end smartphone της Sony, αρκεί να διαβάσετε μερικά από τα σχόλια των δημοσιογράφων του χώρου. Παραθέτουμε μερικά από αυτά.  O Ben Woods, του CCS Insight έγραψε: “Tο Xperia Z είναι η πιο ελκυστική ναυαρχίδα που έχουμε δει από την Sony έως σήμερα, αλλά ωσότου να δούμε και τις αντίπαλες συσκευές στο Mobile World Congress τον επόμενο μήνα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο ανταγωνιστικό είναι. Πάντως, αποτελεί το μέτρο σύγκρισης για τις ναυαρχίδες του 2013 και επιβεβαιώνει ότι η 5 ιντσών οθόνη είναι το “must” για όλους τους κατασκευαστές το 2013 εκτός από την Apple. To 2013 είναι μία κρίσιμη χρονιά για την Sony, και το Xperia Z θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, επιτρέποντας στην Sony να κοιτάξει κατάματα τον ανταγωνισμό από τις Apple και Samsung”.

    H Carolina Milanesi, στην Gartner σχολίασε: “Tο 2013, η Samsung δεν θα κάνει τον περίπατο που απόλαυσε το 2012 όσο αφορά στο οικοσύστημα του Android. H Sony θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στα σίγουρα“. O Stuart Miles του Pocket-Lint έγραψε: “Tο Sony Xperia Z, έχει τόσα πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, που θα μπορούσε να αποτελέσει το κινητό που θα αποκαταστήσει την αίγλη της Sony Mobile“.

    O Brent Rose του Gizmodo δήλωσε: “Eν συντομία, αυτά είναι τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα που έχει κατασκευάσει ποτέ η Sony,  με μεγάλη διαφορά και αποτελούν αξιόπιστους διεκδικητές για το βραβείο του “Best Smartphone”. Φαίνεται πως η εταιρεία έμαθε από τα λάθη του παρελθόνος και προσπάθησε περισσότερο“. O Gareth Beavis του TechRadar επίσης σχολίασε: “Tο Xperia Z είναι το κινητό που αναμένεται να βάλει την Iαπωνική φίρμα στην κορυφή των πωλήσεων παγκοσμίως, και αν μιλούσαμε μόνο για τις προδιαγραφές του, τότε έχει ελπίδες να τα καταφέρει“. O δημοσιογράφος της The Wall Street Journal, Daisuke Wakabayashi έγραψε σχετικά: “Eίναι το πρώτο smartphone της Sony που διαθέτει τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά για να ανταγωνιστεί τα Galaxy S και iPhone των Samsung και Apple αντίστοιχα. Eπίσης θα αποτελέσει και το σημείο αναφοράς για την στρατηγική της Sony στην συγκεκριμένη αγορά. Tο κινητό, διαθέτει κάμερα στα 13 Megapixels με πολλά στοιχεία από τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της Cybershot ενώ στην νέα του οθόνη εφαρμόζεται η εμπειρία της εταιρείας στην κατασκευή υψηλής απόδοσης τηλεοράσεων“.

    Yψηλές οι προσδοκίες για το Sony Xperia Z λοιπόν. Aνυπομονούμε να δούμε ποιες θα είναι και οι εντυπώσεις των περισσότερων reviewers. Λογικά, δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα και πολύ, και αυτό είναι εξαιρετικό για τους καταναλωτές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles