25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Σου άρεσε το HP TouchPad; Που να δεις το TouchPad Go…

    Αριστερά το κατηργημένο TouchPad και δεξιά το TouchPad Go

    Η λέξη κυκλοθυμικός επαναπροσδιορίζεται.

    Είναι ατάκα που την ακούς συνήθως από γυναίκα. Ιδίως αν είσαι καιρό μαζί της και δεν λες να την παντρευτείς. Ξεκινάει συνήθως με το “αγάπη μου πότε θα κάνουμε παιδάκι” και κλείνει με το “ο άντρας πρέπει να είναι αποφασιστικός“. Δεν υπάρχoυν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, αλλά αν θέλεις να νιώσεις καλύτερα έχε για παρηγοριά την HP.

    “Εδώ μωρό μου ολόκληρη εταιρία δεν αποφασίζει για την τύχη ενός λειτουργικού, και θα σου απαντήσω εγώ που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει;”. Και αν δεις ότι η κουβέντα δεν τελειώνει φέρε για παράδειγμα το TouchPad Go. “Δηλαδή πως γίνεται να ακυρώνουν λειτουργικό και προϊόντα και την επομένη να κυκλοφορούν φήμες για νέο tablet 7 ιντσών;“. “Θα έχει την ίδια ανάλυση, 32GB μνήμης, 1,5GHz μονοπύρηνο επεξεργαστή, NFC και μαλακό λάστιχο στο πίσω μέρος αντί για το σπαστικό γυαλιστερό πλαστικό του ξεχασμένου 10ίντσου αδελφού”. “Τώρα φταίω εγώ καρδιά μου αν τρέξω να το αγοράσω από το ebay εφόσον είναι συλλεκτικό;”.

    Το καλό είναι πως ότι και να κάνεις στην τελική δεν γίνεσαι δημοσίως ρόμπα. Δηλαδή το ακριβώς αντίθετο με αυτό που κάνει η HP…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles