13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Σούπερ Black Friday FREE Game από το Epic! Κατεβάστε δωρεάν το Star Wars: Squadrons!

    Με αφορμή το Black Friday, το Epic Games Store (το οποίο εδώ που τα λέμε μας έχει «καλομάθει» στα πιο cool και free games) αποφάσισε να προσφέρει σε όλους τους PC gamers και fans του Star Wars τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το Squadrons, ένα από τα καλύτερα Star Wars games των τελευταίων ετών. To Squadrons κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020 και ουσιαστικά πρόκειται για τον πνευματικό διάδοχο των ιστορικών X-Wing και TIE Fighter, των εμβληματικών space combat simulations που μεσουράνησαν στα 90s.

    To παιχνίδι της EA Motive σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε και τις δύο πλευρές του νομίσματος ελέγχοντας σκάφη τόσο των Imperials όσο και της Rebel Alliance και πέραν του εξαιρετικά καλογραμμενου (και γεμάτο με σεναριακές ανατροπές) single player, το multiplayer είναι εκεί που χαρίζει πολλά επιπλέον modes (team-based και solo) παρατείνοντας έτσι την αντοχή του παιχνιδιού στον χρόνο. Το game υπό κανονικές συνθήκες στοιχίζει 39.99 ευρώ στο Epic Games Store, οπότε από τη στιγμή που θα είναι free θα είναι απλώς… έγκλημα να μην το προσθέσετε στη συλλογή σας. Κάντε λοιπόν ένα Black Friday δώρο στον εαυτό σας και κατεβάστε το δεν θα σας κοστίσει τίποτα και  θα είναι διαθέσιμο μέχρι την άλλη Πέμπτη 1/12, όπου και θα το διαδεχθεί ένας άλλος Free τίτλος.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles