18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε ένα gaming headset της Black Dragon!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ήχος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε gamer, που σέβεται τον εαυτό του και ο οποίος θέλει να ξεχωρίσει. Για αυτό και εμείς για να κάνουμε τα gaming sessions σας ακόμη πιο συναρπαστικά κι΄ενδιαφέροντα, σας ετοιμάσαμε έναν σούπερ διαγωνισμό, καθώς ένας τυχερός φίλος μας θα κερδίσει το gaming headset BL-05 της Black Dragon!

    To headset της Black Dragon προσφέρει ανεπανάληπτη εργονομία, αναπαυτικά ear-cups, εντυπωσιακά crystal clear ήχο και διαθέτει ενσωμάτωμενο μικρόφωνο (ότι δηλαδη χρειάζεται ο “ψαγμένος gamer” για να ξεχωρίσει)!

    Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας θα πρέπει να κάνετε ένα από τα παρακάτω βήματα (απαραίτητη προυπόθεση 1 από τα 3):

    1. Like στη σελίδα του Digitallife.gr στο Facebook

    2. Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)

    3. Σχόλιο κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού στο site

    To δώρο μας είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας Conceptum. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 29/10 (23:59) και ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί στις 30/10. 

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles