19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    South Park: The Stick of Truth: Η καφρίλα στα καλύτερά της!

    Το South Park: The Stick of Truth είναι ένας από τους ελάχιστους τίτλους που περιμένω με ΤΟΣΗ ανυπομονησία. Ναι, εντάξει, προφανώς και θα παίξω τα μεγάλα blockbusters κάθε χρονιάς, το PES, το FIFA, το 2K, κάθε Assassin’s, Batman και Tomb Raider όμως υπάρχουν εκείνα τα παιχνίδια για τα οποία κρατάω μέρες άδειας και που μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ε, σε αυτά τα λίγα συγκαταλέγεται και το South Park: The Stick of Truth των Obsidian και Ubisoft το οποίο, έπειτα από άπειρα demo sessions σε εκθέσεις ανά τον κόσμο, εδέησα να το παίξω στα γραφεία της CD Media την προηγούμενη εβδομάδα!

    south-park-tsot-beta-press-preview-2

    Κατ’ αρχάς να σου πω ότι την καφροεμπειρία του South Park: The Stick of Truth την απόλαυσα στα laptop και desktop συστήματα Alienware, έτσι για να σου τη σπάσω. Ξέρεις, στυλ που σκοτώνει, επιδόσεις που κάνουν τη next-gen να φαντάζει ξεπερασμένη και όλα αυτά (και πολλά περισσότερα) με τη σφραγίδα ποιότητας της Alienware. Killer. Ένιγουεϊ, το θέμα μας είναι το South Park: The Stick of Truth, πιθανότατα το πιο κάφρικο παιχνίδι που έχεις παίξει ever. Τουλάχιστον το πιο κάφρικο παιχνίδι που έχω παίξει εγώ ever. Ξεκινάς σαν ένας νεοφερμένος στο South Park και σαν να παίζεις ένα interactive επεισόδιο της σειράς καρτούν, ζεις τη μαγιά ενός… ψηφιακού session pen & paper RPG –D&D κατάσταση!

    Μιλάμε ότι το παιχνίδι δεν την παλεύει κάστανο! Η καφρίλα χτυπάει ταβάνι (αφού να καταλάβεις, οι πρωταγωνιστές σε κάποια φάση «κράζουν» το ίδιο το turn-based σύστημα που χρησιμοποιεί το παιχνίδι :P), τα Easter eggs δίνουν και παίρνουν και φυσικά το βρισίδι πάει σύννεφο. Τα cinematics είναι πάμπολλα, αν και συνολικά δένουν τόσο καλά με τη δράση (στο σενάριο του παιχνιδιού, βλέπεις, βοήθησαν οι Τρέι Πάρκερ και Ματ Στόουν, οι δημιουργοί της σειράς South Park) που δύσκολα θα τα ξεχωρίσεις –εγώ τουλάχιστον απλά άραξα και το απόλαυσα όλο το «πακέτο».

    Διάβασε το υπόλοιπο κείμενο και δες το βίντεο υπερπαραγωγή του gameslife εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles