23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Spaceman: Πρώτο trailer με τον Adam Sandler στην άκρη του γαλαξία

    Το Netflix πριν από μερικές ώρες αποκάλυψε το πρώτο trailer για το επερχόμενο δράμα επιστημονικής φαντασίας, “Spaceman”, που θα κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα την 1η Μαρτίου 2024. Η ταινία, σε σκηνοθεσία Johan Renck, αποτελεί μεταφορά του μυθιστορήματος του Jaroslav Kalfa του 2017 «Spaceman of Bohemia» και ακολουθεί το αξιοσημείωτο ταξίδι του Jakub Prochazka, τον οποίο υποδύεται ο Adam Sandler, ο οποίος γίνεται ο πρώτος αστροναύτης της χώρας του και ξεκινά μια αποστολή στην άκρη του γαλαξία.

    Ο Adam Sandler αναλαμβάνει το ρόλο του Jakub, ενός αστροναύτη σε μια μοναχική αποστολή που παλεύει με την πολυπλοκότητα του γάμου του με τη γυναίκα του, την οποία υποδύεται η Carey Mulligan. Το αξιοσημείωτο καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Paul Dano, Kunal Nayyar, Lena Olin και Isabella Rossellini. Στη μέση του ταξιδιού του, ο Jakub συναντά μια μυστηριώδη οντότητα από την αυγή του χρόνου κρυμμένη στις εσοχές του διαστημοπλοίου του. Αυτό το πλάσμα τον βοηθά να κατανοήσει τη ζωή του πίσω στη Γη και τη σχέση του με τη σύζυγό του, προσθέτοντας μια μοναδική “πινελιά” στο τρόπο αλληλεπίδρασης ανθρώπου-εξωγήινου που συνήθως βλέπουμε σε δράματα επιστημονικής φαντασίας.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Back to Black: Πρώτο trailer για την ταινία της Amy Winehouse – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles