18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σπάνια ακυκλοφόρητα παιχνίδια του Nintendo NES πωλούνται στο eBay

    Δύο εξαιρετικά σπάνια, ακυκλοφόρητα παιχνίδια του Nintendo NES έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο eBay, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετικό tweet ο Frank Cifaldi από το Video Game History Foundation. Το πρώτο εξ αυτών ονομάζεται Battlefields of Napoleon και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, το οποίο διαθέτει και συσκευασία. Το δεύτερο αναπτύχθηκε από τη Rare και αποτελεί demo ενός από τα ελάχιστα παιχνίδια που φτιάχτηκαν ποτέ για το Nintendo Power Glove. Φέρει την ετικέτα “”CES SAMPLE”.

    Ο Cifaldi σκοπεύει να αγοράσει αυτά τα παιχνίδια για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Video Game History Foundation, ο οποίος προσπαθεί να διαφυλάξει την ιστορία του gaming για τις επόμενες γενιές. Όπως όμως ο ίδιος αναφέρει, ο οργανισμός θα χρειαστεί κάποια βοήθεια, αφού η αγορά των δύο σπάνιων παιχνιδιών είναι σίγουρο ότι θα απαιτήσει ένα εξαιρετικά υψηλό χρηματικό αντίτιμο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ετοιμάζεται πυρετωδώς η Sony για το God of War Ragnarök! Αύξηση 400% των εισαγωγών PS5 στις ΗΠΑ το Σεπτέμβριο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles