18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ιδού ο Spartan, ο νέος πολυαναμενόμενος browser της Microsoft, σε demo video!

    Στο event που είχε πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο για τα Windows 10, η Microsoft είχε αποκαλύψει και τον Spartan, τον ολοκαίνουριο browser που ετοιμάζει η εταιρεία, με στόχο να αλλάξει εποχή και να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά και να γοητεύσει όσους έχουν ξεχάσει στην… αχρηστία τον Internet Explorer.

    Σας είχαμε γράψει εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που είχαμε για το “Project Spartan” και προερχόταν από εκείνο το event. Τώρα όμως έχουμε κάτι καινούριο, ένα video που δημοσίευσε το site WinBeta και αποτελεί ένα virtual demo του νέου browser από ένα copy που ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του στο site.

    SpartanHero

    Επιδεικνύει τις δυνατότητες της φωνητικού βοηθού Cortana, που γνωρίζουμε πως πλέον θα βρίσκεται στα Windows 10 (αλλά και στον “Spartan” Browser) και μας δίνει μία πρώτη γεύση από αυτόν.

    Να σημειώσουμε πως η Microsoft έχει ανακοινώσει πως θα δούμε το νέο browser στο επόμενο preview των Windows 10 που θα διατεθεί τον επόμενο μήνα, οπότε και θα έχουμε περισσότερα και πιο επίσημα στοιχεία γι’ αυτόν.

    Προς το παρόν, όμως δείτε το άκρως ενδιαφέρον video του Winbeta

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles