22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Spartan PS3 Wireless Controller Review. Ένα δυνατό όπλο στην φαρέτρα κάθε gamer!

    Κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να διαθέτει ένα πανίσχυρο όπλο στη φαρέτρα του, καθώς τα ζόρικα και απαιτητικά games θέλουν και το ανάλογο controller. Εάν ανήκετε στους απαιτητικούς gamers, τότε το Spartan Gear wireless controller είναι βέβαιο ότι θα σας ανεβάσει επίπεδο.

    Spartan-Controller-1-5

    To Spartan Gear είναι ένα ποιοτικό controller για το PlayStation 3 που συνδέεται με την κονσόλα της Sony, χρησιμοποιώντας ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, η οποία παρέχει άριστη απόδοση και εμβέλεια που φτάνει ακόμη και τα 8 μέτρα. Ένα από τα σημαντικότερα ατού του είναι ότι διαθέτει τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης στους έξι άξονες, καταλαβαίνοντας τις δυναμικές κινήσεις που εκτελεί ο χρήστης (ανάλογα πάντα και εάν υποστηρίζεται από το ανάλογο παιχνίδι). Εκτός από τα παραπάνω, το Spartan δύναται να αντιληφθεί την επιτάχυνση της κίνησης στους άξονες Χ, Υ και Ζ, ενώ επιπλέον υποστηρίζει δόνηση.

    Spartan-Controller-1-3

    Η πρώτη αίσθηση από το Spartan Controller είναι ότι πρόκειται για ένα άνετο και ελαφρύ controller που πρόκειται για μία «μικρή απόλαυση» στα χέρια κάθε gamer. Τα πλευρικά grips, αναμφίβολα βοηθούν στο καλό κράτημα και στην άνετη χρήση, ακόμη ύστερα και από πολλές ώρες  χρήσης. Παράλληλα, οι μαλακοί αναλογικοί μοχλοί αναβαθμίζουν σίγουρα την εμπειρία, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το D-Pad είναι υπερυψωμένο, έτσι ώστε να δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις.

    Spartan-Controller-1-9

    Ως αρκετά εργονομικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι σκανδάλες R1, R2, L1, L2, ενώ πολύ καλή αίσθηση προσφέρουν και τα fire buttons, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους. Στο κέντρο δεσπόζει το αντίστοιχο “PS Button”, το οποίο είναι κυκλικό και επάνω του απεικονίζεται το χαρακτηριστικό logo του Spartan Gear.

    Spartan-Controller-1-1

    Το Spartan Controller είναι μία ελληνική πρόταση από την Enarxis Dynamic Media, η οποία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και αναμφίβολα εάν ψάχνετε για ένα δυνατό και ταυτόχρονα οικονομικό (θα το βρείτε στα μεγάλα ηλεκτρονικα καταστήματα) όπλο στη φαρέτρα σας, τότε το Spartan Controller αποτελεί μία ιδανική λύση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles