20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Εμφανίστηκαν Galaxy Note 5 και S6 Edge Plus που είναι βουτηγμένα στο… χρυσάφι!

    Ως γνωστόν, το Galaxy Note 5 και το S6 Edge Plus διακρίνονται για τον premium χαρακτήρα τους, παρόλα αυτά οι δύο ναυαρχίδες μπορούν να γίνουν ακόμη πιο… «premium», καθώς η εταιρεία κοσμημάτων και πολύτιμων ειδών Karalux αναλαμβάνει κυριολεκτικά να «βουτήξει» ένα Galaxy Note 5 ή ένα S6 Edge Plus στο… χρυσάφι!

    24K-Galaxy-Note-5-Galaxy-S6-Edge-Plus

    Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε «golden editions» συσκευών να κυκλοφορούν στην αγορά, ωστόσο με την περίπτωση των χρυσών ναυαρχίδων της Samsung, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία εφαρμόζει μία πολύ ιδιαίτερη διαδικασία επικάλυψης των προαναφερθέντων συσκευών. Ουσιαστικά, αυτό που κάνουν οι υπεύθυνοι της Karalux είναι να αποσυνδέουν κομμάτι – κομμάτι τα παραπάνω κινητά και στη συνέχεια (αφού πρώτα τα ψεκάσουν με ειδικά χημικά), αμέσως μετά βουτούν τα τμήματα τους μέσα σε υγροποιημένο χρυσό. Αυτό είναι το πρώτο στάδιο, καθώς μόλις ο υγροποιημένος χρυσός «αγκαλιάσει» τα κομμάτια του smartphones, στη συνέχεια προστίθεται ένα ειδικό προστατευτικό στρώμα, το οποίο καθιστά το μεταλλικό frame της εκάστοτε συσκευής τόσο ανθεκτικό που αγγίζει το 1/3 της ανθεκτικότητας του ατσαλιού (προβλήματα bending δεν θα υπάρχουν με τίποτα δηλαδή…).

    Samsung GOLD

    Τα επικαλυμμένα με χρυσάφι Note 5 και S6 Edge Plus που διατίθενται από την Karalux στοιχίζουν παραπάνω από 1.100$, ενώ οι χρήστες εάν το επιθυμούν μπορούν να προτιμήσουν να στείλουν τη δική τους συσκευή στην Karalux και να αναλάβει τα υπόλοιπα έναντι μικρότερου κόστους (355$)… Μπορεί τα χρυσά Note 5 και S6 Edge Plus να μην απευθύνονται στους κοινούς θνητούς, ωστόσο αν μη τι άλλο η κατασκευή τους παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles