20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν τα specs του Sony Xperia Z3 Tablet Compact

    Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου της tablet, διέρρευσε από τη Sony μια promo φωτογραφία του αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του από ανεξάρτητο site.

    xperia z3 tablet compact

    Σύμφωνα με το AndroidOrigin.com, λοιπόν, το νέο Xperia Z3 Tablet Compact θα έχει οθόνη IPS 8 (το πολύ) ιντσών με ανάλυση 1080p, Triluminos panel και την X-Reality engine της Sony, ενώ στο εσωτερικό του θα βρίσκεται το δοκιμασμένο και ισχυρό Snapdragon 801 chipset, μαζί με 3GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου (άγνωστο είναι το αν θα δέχεται κάρτες microSD).

    Ο high-end χαρακτήρας του ενισχύεται χάρη στην υποστήριξη LTE δικτύων, Bluetooth 4.0 και NFC, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα μεταξύ 4500-5000mAh. Τέλος, θα διαθέτει μια κάμερα 8 MPixel με flash και Exmor RS αισθητήρα. Μένει να δούμε αν τα specs θα επιβεβαιωθούν και το πόσο εν τέλει θα κοστίζει η νέα δημιουργία της Sony.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles