17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Spectacles. Έξυπνα γυαλιά ηλίου με κάμερα κυκλοφορεί το… Snapchat! (vid)

    Το Snapchat ανακοινώνει τη μετονομασία της εταιρείας σε… Snap Inc. αλλά και κάτι περισσότερο ενδιαφέρον, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Είναι τα Spectacles με κάμερα και κόστος 130 δολάρια τα οποία θα κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο.

    snapchat-spectacles

    Τα Snapchat Spectacles παρουσιάστηκαν από τον επικεφαλής του γνωστού app Evan Spiegel σε μία μικρή ομάδα ανθρώπων πριν λίγες ώρες. Είναι το πρώτο wearable προϊόν της εταιρείας και έρχεται με κάμερα που μπορεί να λάβει videos 10 δευτερολέπτων πατώντας ένα κουμπί κοντά στην άρθρωσή τους.

    Το αποτέλεσμα δεν είναι ωστόσο το ίδιο με τα videos που τραβούν τα smartphones ή οι action cameras, καθώς το υλικό που λαμβάνεται είναι… κυκλικό έτσι ώστε να μιμείται αυτό που βλέπουμε εμείς. Ο Spiegel και η ομάδα του Snapchat πιστεύουν ότι το ορθογώνιο format είναι “περιττό” και “απομεινάρι της εκτύπωσης φωτογραφιών στο χαρτί”.

    Όσο για το υλικό που τραβάτε με τα glasses του Snapchat μπορεί να συγχρονιστεί με το smartphone σας ώστε να μοιραστείτε εύκολα με τους φίλους σας. Μόνο λίγα ζευγάρια από τα Spectacles θα γίνουν διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία τους, ώστε η εταιρεία να λάβει το feedback από το κοινό πριν προχωρήσει σε πιο μαζική παραγωγή.

    Θα τα αγοράζατε;

    https://www.youtube.com/watch?v=XqkOFLBSJR8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles