13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Spelunky review

    Το Spelunky είναι μία από ‘κείνες τις περιπτώσεις «εμείς γι’ αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει». Κυκλοφόρησε δωρεάν για PC το μακρινό 2008, για να εμφανιστεί μερικά χρόνια αργότερα σαφώς πιο ολοκληρωμένο σε Xbox 360 και πλέον και σε PS3 και PS Vita.

    spelunky-splash

    Σοβαρά τώρα, ψήνεσαι για ένα παιχνιδάκι… παλούκι που όμως θα σε πεισμώσει και θα σε κρατήσει μπροστά απ’ την οθόνη σου (είτε αυτή είναι τηλεόρασης, είτε είναι η touch του PS Vita) για κάμποσο καιρό; Αν ναι, τότε το Spelunky του Ντέρεκ Γιου είναι η αυλαία στην αναζήτησή σου…

    Σενάριο δεν υπάρχει. Εξ’ άλλου μιλάμε για ένα απλοϊκό 2D platformer, οπότε το σενάριο αποτελεί μία μάλλον περιττή πολυτέλεια. Ο ήρωας που θα χειριστείς είναι ένας adventurer ο οποίος τριγυρνά σε σπηλιές και ορυχεία, ελευθερώνοντας… δεσποσύνες σε απόγνωση, αποφεύγοντας παγίδες, πολεμώντας φίδια, νυχτερίδες κι αράχνες (γλυκιά μου) και συλλέγοντας χρυσό. Στόχος του; Να ολοκληρώσει το εκάστοτε επίπεδο βγαίνοντας από τη σχετική πόρτα για να… περάσει στο επόμενο! Τόσο απλό, πιο straightforward πεθαίνεις.

    Διάβασε το υπόλοιπο κείμενο στο gameslife!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles