19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Spielwarenmesse: Η Μέκκα των παιχνιδιών της Ευρώπης!

    Η μεγαλύτερη έκθεση παιχνιδιών της Ευρώπης θα ανοίξει τις πύλες της στις 30 Ιανουαρίου στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Είναι το must γεγονός της χρονιάς για κάθε λάτρη ή μυημένο στον κόσμο των παιχνιδιών, για κάθε επαγγελματία που θέλει να πρωτοπορήσει και να ακολουθήσει τις τάσεις μίας αγοράς η οποία διαρκώς εξελίσσεται.

    toy 3

    Η Spielwarenmesse έχει κερδίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια σκηνή τόσο χάρη στο διεθνή χαρακτήρα της όσο και χάρη στο γεγονός ότι οι οργανωτές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις θεματικές ενότητες, προκειμένου ο επισκέπτης να δει όλες τις πλευρές αυτής της τεράστιας αγοράς.

    Φέτος, η έκθεση κλείνει τα εβδομήντα χρόνια της δυναμικής παρουσίας της στο χώρο και το γιορτάζει με ακόμα μια δυναμική παρουσία η οποία περιλαμβάνει κάθε λογής παιχνίδια, από τα παραδοσιακά και γνώριμα ξύλινα των παιδικών μας χρόνων, έως τα πιο εξελιγμένα, σχεδιασμένα με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας VR και AR. Στην πράξη είναι μία έκθεση η οποία περιλαμβάνει παιχνίδια που απευθύνονται σε κάθε ηλικία: βρεφική, παιδική, εφηβική αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες που διατηρούν την εφηβική τους φλόγα!

    toy 5

    Το μόνο βέβαια είναι ότι κανένας από τους επισκέπτες της Spielwarenmesse δε θα πλήξει. Με περισσότερους από 3000 εκθέτες από 68 χώρες, που αναμένεται να παρουσιάσουν 120.000 νέα παιχνίδια, αλλά και με το συνολικό άθροισμα παιχνιδιών να ξεπερνάει το 1.000.000 είναι βέβαιο ότι ο επισκέπτης θα περάσει ευχάριστα και το μόνο του πρόβλημα θα είναι τι απ’ όλα αυτά να διαλέξει!

    Ιδιαίτερη προσπάθεια έχει καταβληθεί για την προβολή καινοτόμων, εναλλακτικών προϊόντων, ενώ δίνεται, όπως κάθε χρόνο, προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

    Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις πρόσθετες πληροφορίες, η έκθεση δίνει τη δυνατότητα της πλήρους επισκόπησης της βιομηχανίας παιχνιδιών, το λεγόμενο sneak peak ενός σημαντικού ποσοστού παιχνιδιών που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει, έτσι ώστε να γνωρίζετε από πριν τα επόμενα βήματα της αγοράς.

    Όσον αφορά τους επισκέπτες αναμένονται περισσότεροι από 70.000 από 130 χώρες περίπου, γεγονός που αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την ανάπτυξη διαλόγου, την αναζωογόνηση των επαγγελματικών σχέσεων αλλά και την σφυρηλάτηση νέων, ενώ για μερικούς θα αποτελέσει ιδανική ευκαιρία για benchmarking.

    Σημειώστε λοιπόν από τώρα στο πρόγραμμά σας την επίσκεψη στην Spielwarenmesse από την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019.

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.spielwarenmesse.de όπου μπορείτε να εγγραφείτε και στο newsletter, για να σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά όλα τα νέα και οι δραστηριότητες, που αφορούν την έκθεση και την αγορά όπως επίσης και όλα τα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους της έκθεσης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles