21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Spielwarenmesse: ο επιχειρηματικός κόσμος συναντά το Spirit of Play

    Κάθε χρόνο συναντιούνται στη Νυρεμβέργη οι δρόμοι των διεθνών αγορών παιχνιδιού. Διάσημες μάρκες, νεοσύστατες επιχειρήσεις, υπεύθυνοι εφοδιασμού μεγάλων αλυσίδων, ανεξάρτητοι έμποροι και πολυάριθμοι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μετατρέπουν την έκθεση παιχνιδιού στο σημαντικότερο γεγονός στον κλάδο του παιχνιδιού. Είναι η σημαντικότερη έκθεση παγκοσμίως και αυτή στην οποία συνάπτονται επιχειρηματικές επαφές καθοριστικής σημασίας, γεννιούνται οι τάσεις της επόμενης χρονιάς και διακινούνται οι νεότερες πληροφορίες. Παντού πλανάται ένα κλίμα ενθουσιασμού: Βιώστε και εσείς το Spirit of Play στην έκθεση παιχνιδιού της Νυρεμβέργης!

    Ανακαλύψτε στη σημαντικότερη έκθεση παγκοσμίως:

    • Πάνω από 2.850 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες
    • 815 εκθέτες που δεν εκπροσωπούνται σε καμία άλλη έκθεση
    • Πάνω από 73.000 επισκέπτες από 120 χώρες
    • 19.000 επισκέπτες που έρχονται μόνο για την έκθεση παιχνιδιού Spielwarenmesse
    • 1 εκατομμύριο προϊόντα
    • 100.000 καινοτομίες

     

    Tech2Play

    Από τα ρομπότ στα τηλεκατευθυνόμενα προϊόντα στην επαυξημένη πραγματικότητα – η ανάπτυξη των τεχνολογικών παιχνιδιών είναι γρήγορη. Η περιοχή δραστηριότητας Tech2Play στην Αίθουσα 4Α περιέχει 4 κατηγορίες: Παιχνίδια Ρομπότ, Εικονικό Παιχνίδι, Τηλεκατευθυνόμενα Παιχνίδια, Ηλεκτρονική Εκμάθηση. Οι διάφορες κατηγορίες που προβάλλονται στην περιοχή προώθησης παροτρύνουν τους επισκέπτες όχι μόνο να ρίξουν μια ματιά αλλά και να δραστηριοποιηθούν.

    Trend Gallery

    Οι ανιχνευτές νέων τάσεων της έκθεσης ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. H διαίσθηση και η γνώση τους αποτελούν την βάση της καινούργιας διεθνούς πλατφόρμας τάσεων. Η γκαλερί των τάσεων παρουσιάζει τις σημαντικότερες τάσεις του κλάδου του παιχνιδιού.

    Toy Award

    Αυτό το πολυπόθητο βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο στις καινοτόμες συμμετοχές της έκθεσης. Το ToyAward προσελκύει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και δίνει την ευκαιρία στους νικητές να προωθήσουν τα προϊόντα τους στο εμπόριο.

    Toy Business Forum

    Κορυφαίοι ειδικοί σάς προσφέρουν πολύτιμη τεχνογνωσία για τις καθημερινές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Με τις δωρεάν σύντομες παρουσιάσεις μπορείτε αποκτάτε μια εικόνα για τις αγορές και τις εξελίξεις και σας δίνονται πρακτικές συμβουλές μάρκετινγκ και πωλήσεων. Τα θέματα, που ανανεώνονται καθημερινά, επεξηγούνται με πρακτικά παραδείγματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles