21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Spielwarenmesse: Σώμα & Πνεύμα, Γυναικεία Ισχύς, Ανταλλαγή & Συλλογή

    Οι τάσεις στα παιχνίδια για το 2017

    Οι έμποροι στην επόμενη Spielwarenmesse θα αναζητήσουν την πιο επιτυχημένη τάση για το 2017.

    Με δεδομένη την παρουσίαση 75.000 νέων προϊόντων στη Νυρεμβέργη από 1 έως 6 Φεβρουαρίου, αυτό δεν είναι απλή δουλειά ούτε για τους πωλητές ούτε για τους εμπόρους.

    Γι’αυτό η δεκαμελής επιτροπή τάσεων της Spielwarenmesse εντόπισε για μία ακόμα φορά τις τελευταίες τάσεις από όλο τον κόσμο και αναγνώρισε τις ακόλουθες τρεις ανερχόμενες: Σώμα & Πνεύμα, Γυναικεία Ισχύς, Ανταλλαγή & Συλλογή.

    Στη διάρκεια της Spielwarenmesse, η έκθεση τάσεων στην αίθουσα 3Α φέρνει αυτές τις τάσεις στο φως, παρέχοντας απόψεις για τα είδη προϊόντων που περιλαμβάνουν.

    Σώμα & Πνεύμα – φέρνοντας το σώμα και το πνεύμα σε ισορροπία

    Πολλά παιδιά έχουν πολυάσχολες μέρες, όπου κυριαρχούν η οργάνωση χρόνου, το σχολείο και οι εξωσχολικές δραστηριότητες.

    Αυτό μπορεί συχνά να προκαλέσει στρες. Η τάση Σώμα & Πνεύμα φέρνει αυτά τα δύο σε ισορροπία.

    Το συγκεκριμένο θέμα παρουσιάζει προϊόντα που ενθαρρύνουν τη φυσική και πνευματική υγεία των παιδιών μέσω παιχνιδιού, και σε συνδυασμό με γυμναστική, βοηθούν τα παιδιά να απολαμβάνουν ένα υγειές και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

    Γυναικεία Ισχύς – υποστήριξη για τα ενδιαφέροντα των κοριτσιών

    Καθώς προχωρούν στη ζωή τους, τα κορίτσια πρέπει να αποκτούν δύναμη, αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία για να κυνηγούν τα ενδιαφέροντα και τους στόχους τους.

    Όλο και περισσότερα παιχνίδια τις ενθαρρύνουν να πιστεύουν στα όνειρα τους. Αυτά τα προϊόντα εξοπλίζουν τα κορίτσια με τα εργαλεία που χρειάζονται για να περνούν τις δοκιμασίες τους και να ανοίγουν το δρόμο προς το επάγγελμα της επιλογής τους.

    Ανταλλαγή & Συλλογή – αναβιώνοντας την τρέλα των συλλογών

    Οι συλλογές είναι ένα αγαπημένο χόμπι μικρών και μεγάλων. Στενά συνυφασμένο με την ιδέα της ανταλλαγής, είναι μια ασχολία που ενισχύει τις κοινωνικές δεξιότητες.

    Εξ άλλου απαιτεί έξυπνες διαπραγματεύσεις η συγκέντρωση κομματιών που λείπουν από μία συλλογή. Η συλλογή και η ανταλλαγή είναι ένα ευχάριστο χόμπι με μεγάλη διάρκεια, που έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί καινούργιες εκπλήξεις για τους συλλέκτες, ανά πάσα στιγμή. Οι άδειες δημιουργούν επιπλέοντα κίνητρα γι’αυτή τη διαχρονική ασχολία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles