16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Spotify δωρεάν και σε smartphones/tablets!

    To Spotify λογικά το γνωρίζετε, ειδικά από τη στιγμή που έφτασε και στην Ελλάδα επίσημα πριν λίγους μήνες, κερδίζοντας άμεσα χιλιάδες μουσικόφιλους χρήστες. Η υπηρεσία music streaming διατίθεται επί πληρωμή αλλά και δωρεάν με έκθεση των χρηστών σε διαφημιστικά spots, για όσους το επιθυμούν. Δυστυχώς αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες υπολογιστών και όχι στις mobile συσκευές μέσω του app, τουλάχιστον για λίγο καιρό ακόμα…

    spotifyfreemobiles2

    Αυτό διότι σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει πως το Spotify ετοιμάζεται να προσφέρει «δωρεάν» μουσική και στους χρήστες smartphones/tablets στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του. Πιθανότατα η υπηρεσία θα προσφέρει κάποιο περιορισμένο αριθμό τραγουδιών σε κάθε χρήστη “on-demand” αλλά κυρίως θα λειτουργεί σαν ραδιοφωνικός σταθμός, με ξεχωριστές κατηγορίες μουσικής και φυσικά, διαφημιστικά spots. Έτσι, θα μπορείτε π.χ. να ακούσετε τα αγαπημένα σας r’n’b, pop, rock κομμάτια και των υπολοίπων genres μουσικής, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο που ο συνδρομητής του Spotify μπορεί να έχει την ελευθερία των δικών του playlists.

    Το Spotify έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 6 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως (σε 32 χώρες) που πληρώνουν για να το χρησιμοποιούν, ενώ ακόμα 18 εκατομμύρια είναι οι «δωρεάν» χρήστες του και έχει ήδη κλείσει εμπορικές συμφωνίες με τους τρείς κολοσσούς της μουσικής βιομηχανίας, τις Sony, Universal και Warner.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles