11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Spotify: σταματά την υποστήριξη της εφαρμογής για Windows Phone;

    Δεν θα κάτσω να αναλύσω τι είναι το Spotify, δύο χρόνια (σχεδόν) μετά την επίσημη διάθεση της υπηρεσίας streaming music και στη χώρα μας, αλλά αυτό στο οποίο θα πρέπει να δώσετε βάση (οι κάτοχοι Windows Phone συσκευής) είναι οτι η Spotify σημειώνει, μέσω τοποθέτησης υπαλλήλου της σε customer care, ότι σταματά να προσφέρει υποστήριξη (και αναβαθμίσεις) για το Windows Phone 8.x app της!

    spotifywindowsphone_1-1040x580

    OK, μπορεί η εφαρμογή στα Windows Phone 8.x όταν έγινε διαθέσιμη για πρώτη φορά να ήταν buggy και αρκετά προβληματική σε θέματα ευχρηστίας (και περιεχομένου) αλλά τον τελευταίο καιρό είχε βελτιωθεί σημαντικά σε σημείο που να προσφέρει ικανοποιητικό επίπεδο usability και δυνατοτήτων.

    Παρόλα αυτά οι αναβαθμίσεις της ήταν πολύ αραιές από την εταιρία, σε σημείο που να τίθενται θέματα… ανησυχίας. Ένας φανατικός Spotifyer ρώτησε στο Customer Support της εταιρίας για το πότε περίπου θα μπορούν να περιμένουν κάποια νέα αναβάθμιση για τα Windows Phone 8 και η απάντηση ήταν αποκαρδιωτική: η Spotify σταματά επίσημα την υποστήριξη του Spotify Windows Phone 8.x app (δεν θα διαθέσει δηλαδή νέες αναβαθμίσεις) ενώ στο ερώτημα αν υπάρχει στα σκαριά έκδοση για τα Windows 10 Mobile, η απάντηση ήταν ένα «αδιάφορο σφύριγμα» από τον εκπρόσωπο της Spotify.

    Συνεχίζονται τα προβλήματα της Microsoft με τις εφαρμογές του Marketplace

    Update: Με νέα επίσημη τοποθέτηση της εταιρίας, διεψεύδεται ο υπάλληλος και αναφέρουν οτι στη νέα έκδοση του Spotify app 5.2 θα έχουν υποστήριξη για τα Windows 10 Mobile, με την υποστήριξη να συνεχίζεται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles