13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Spotlight: Η απάντηση του Snapchat στο TikTok;

    To TikTok είναι η εφαρμογή πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δισεκατομμύρια mobile συσκευές σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελώντας ένα ακόμη «φαινόμενο» από τον χώρο των social media. Φυσικά, πολλές είναι οι εταιρείες, οι οποίες θα ήθελα να κλέψουν λίγη από τη δόξα της δημοφιλούς εφαρμογής (από τη στιγμή μάλιστα που το TikTok εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα στην τεράστια αγορά των Η.Π.Α, παρόλο που ακόμη δεν έχει απαγορευτεί). Για αυτό και το Snapchat δείχνει έτοιμο να αποσπάσει μερίδιο από την συγκεκριμένη αγορά, παρουσιάζοντας το Spotlight, μια εφαρμογή που έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά.

    Όπως συμβαίνει με το TikTok, έτσι και στο Spotlight, οι χρήστες – content creators θα μπορούν να δημιουργήσουν και να ανεβάσουν τα δικά τους αστεία χιουμοριστικά videos, προσελκύοντας τη προσοχή των υπολοίπων χρηστών της εφαρμογής. Όσο θα ανεβάζουν τα views τους, τόσο θα ανεβαίνουν και οι «μετοχές» τους στο Spotlight. Μάλιστα, οι εμπνευστές του Spotlight για να δελεάσου ακόμη περισσότερο τους χρήστες και να τους οδηγήσουν στη δημιουργία μιας νέας ισχυρής community, ανακοίνωσαν ότι θα μοιράσουν το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων μέχρι τα τέλη του 2020 σε όλους εκείνους τους users που τα video τους θα γίνουν viral! Αν και σίγουρα το έργο του Spotlight είναι «δύσκολο», ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει μια καλή εναλλακτική πρόταση στο μέλλον!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles