15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Spy-glasses hands-on: Τα γυαλιά του James Bond!

    Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, αυτό το ξέρουμε…επίσης ξέρουμε πως τα μάτια σας βλέπουν πράματα και θάματα, αλλά ποιός να το πιστέψει όταν απλά το διηγήστε; Δε θα ήταν ωραία να αποθηκεύατε ό,τι περνούσε μπροστά απ’τα μάτια σας σε μορφή video ή εικόνων, χωρίς να κρατάτε τίποτα στα χέρια σας και ακόμη καλύτερα, χωρίς να το αντιλαμβάνεται κανείς γύρω σας; Μόλις βρήκατε το απόλυτο gadget γι’αυτή τη δουλειά!

    spy glasses

    Τα Spy-Glasses της Smart Kit Electronics μοιάζουν με απλά, σπορτίφ γυαλιά ηλίου, με μοντέρνο σχεδιασμό και μαύρο χρώμα, είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και είναι σχετικά ελαφριά, χωρίς να κουράζουν. Οι Polaroid φακοί τους έχουν ένα «ελαφρύ» φίλτρο και δεν παρεμποδίζουν την άνετη όραση, ενώ προστατεύουν σε ένα βαθμό από το ηλιακό φάσμα.

    Φυσικά, το μεγάλο ατού των Spy-Glasses είναι η ενσωματωμένη κάμερά τους, 1,3 MPixels, στο κέντρο του σκελετού ανάμεσα στα μάτια, η οποία όμως δεν ξεχωρίζει εύκολα και είναι διακριτικά τοποθετημένη. Δύο πλήκτρα ελέγχου βρίσκονται στο αριστερό μέρος των γυαλιών, για την ενεργοποίησή τους και τη λήψη φωτογραφιών ή video. Μπορεί να κάνει λήψη video 320x240 pixels με ήχο ή φωτογραφιών ανάλυσης 1280×960 pixels.

    spy glasses 2

    Οι λήψεις αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη μνήμη 2GB, αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε και microSD κάρτα αν αυτό δε σας αρκεί. ενώ μέσω της miniUSB (το καλώδιο παρέχεται) φορτίζει και μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας. Η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 550mAh αντέχει για περίπου 3,5 ώρες λήψεων έπειτα από 5 ώρες φόρτισης. Μπορείτε, λοιπόν, να φορέσετε τα Spy-Glasses, όχι αποκλειστικά για λόγους…κατασκοπείας, αλλά και για να καταγράψετε π.χ. σκηνές δράσης όπου τα χέρια σας πρέπει να είναι ελεύθερα, π.χ. downhill, skateboarding, σκι και ό,τι άλλο θέλετε!

    Φυσικά, αν θέλετε κάτι ακόμη πιό διακριτικό για την ίδια δουλειά, μπορείτε να επιλέξετε και το μπρελόκ-κάμερα Spy Key της Smart Kit!

    Τα Spy-Glasses διατίθενται από την Smart Kit Electronics.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles